maanantai 22. maaliskuuta 2021

KAULUSJuuri nyt muodissa ihastuttaa vastakohdat ja niiden yhdistely. Miten mukavaa, että voi huoletta yhdistellä eri tyylejä ja olla silti trendikäs. Tänään asuna olikin  rennot ja mukavat baggyfarkut, valkoinen romattinen paita pyöreällä kauluksella ja puhvihihoilla sekä track sole nilkkurit.
Valkoinen sievä paitapusero tasapainotti kivasti tätä rentoa asukokonaisuutta ja toi siihen ripauksen naisellisuutta. Tälläiset yllättävät parit asuissa ovat myös piristäviä. Useinhan sitä ajattelee ettei tiettyjä vaatteita voi yhdistellä, mutta suosittelen kokeilemaan rohkeasti. 
Nämä farkut oikeastaan myös vaativat yläosakseen jotain keveämpää, muuten lookista tulee helposti liian raskas. Itse olen käyttänyt farkkujen kanssa ohuita neuleita, jotka saa farkkujen vyötärön alle tai lyhyitä neuletakkeja ja t-paitoja. Toki joskus myös ylisuurta neuletta, jonka olen antanut olla farkkujen päällä. Sopii asuksi silloin, kun pimeää ja kylmää, eikä oikeastaan halua tulla huomatuksi. Mutta, hei nyt kevät tulee kohisten, joten nautitaan siitä ! 

Yhdisteletkö eri tyylejä keskenään ?
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig