tiistai 16. maaliskuuta 2021

LAZY MORNINGS


Vapaapäivissä parasta on hyvin nukutut yöt ja hitaat aamut. Syön usein aamiaisen keittiön pienen pöydän ääressä ja siihen paistaa aamuaurinko. Kesällä jopa niin, että on pakko vetää ikkunan eteen kevyt pellavaverho. Aamiaiseni vaihtelee hieman fiiliksen mukaan, mutta useina päivinä saatan syödä jopa kaksi kertaa aamiaista. Jos menen aamuvuoron on pakko ennen lähtöä juoda kuppi kahvia ja usein sen kanssa syön moniviljapaahtoleivän aprikoosihillolla. Töissä syön sitten aamupuuron ja rahkan noin neljä tuntia heräämisestäni.



Kotona vapaapäivinä syön kevyemmin, mutta usein ensin kahvin ja paahtoleivän. Muutaman tunnin kuluttua syön rahkaa tai maustamatonta ja rasvatonta jogurttia myslin kanssa, mehua sekä hedelmän. Ja usein vähän lisää kahvia. Vapaapäivinä myös luen lehtiä ja selailen blogeja.



Urtekramin Crunchy Granola on uusin suosikkini ja siinä on mukana vadelmaa sekä suuria tummasuklaa paloja. Aika kiva kombo ja täydellinen terveellinen herkku vapaapäivän aamuihin. Tuote on sekä luomu että vegaaninen. Kaloreita tässä toki on reilusti, mutta sopii kyllä silloin tällöin nautittavaksi herkuksi.



Tänä talvena olen myös yrittänyt syödä enemmän sitrushedelmiä. Meidän lähikauppaan tuli ensin myyntiin sweetie, joka on greipin ja pomelon risteytys, eikä niin karvas kuin greippi. Juuri, kun olin päässyt niiden makuun, ne lppuivat ja niin siirryin verigreippeihin. Jostain kumman syystä olen todella laiska syömään appelsiineja ja niin yritän juoda edes appelsiinimehua. 



 

Millainen on sinun aamiaisesi ?

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig