sunnuntai 28. helmikuuta 2021

KOTONA LEMPPARIMEKOSSA
Takana ihana aurinkoinen ja rentouttava viikonloppu. Kaikkea sitä mitä suunnittelin en taaskaan ehtinyt tehdä, mutta ei se haittaa. Kaksi hyvin nukkuttua yötä, hyvää ruokaa, kiireetöntä oleilua, lempparisarjoja ja kirjoja, yhdessäoloa lasten kanssa ja ulkoilua auringossa. Mitä muuta sitä voisi toivoa ?
Antonio Iturben kirja Auschwitzin kirjastohoitaja odottaa vielä lukemista ja sitä odotan innolla. Tällä hetkellä kirjaa lukee kuopus, sillä hänellä ei ollut mitään luettavaa. Toisin kuin minä kuopus lukee kirjoja kolmella kielellä ja se toki laajentaa luettavien kirjojen valikoimaa. Olen toki yrittänyt lukea myös ainakin silloin tällöin englanniksi, mutta pakko tunnustaa etten pysty nauttimaan samoin kuin omalla äidinkielellä lukemisesta. 


Kotona olen yleensä collagehousuissa, mutta näissä kuvissa on ylläni yksi lempi mekoistani. Mekko on ihanan pehmeää puuvillaa ja siinä on kauniin romattinen printti. Viileyttä loitolla pitää vaalea neuleliivi ja suloiset käsinneulotut villasukat. Tät asua pidin syksyllä trenssin ja lenkkareiden kanssa, silloin kun puissa oli vielä lehdet. Aurinkoiset kelit ovat aiheuttaneet jo halun pukeutua vaaleisiin väreihin. Ihan kohta kevät on täällä, kalenterin mukaan jo huomenna ! Onhan maaliskuu kevät kuukausista ensimmäinen.

Ihanaa kevättä teille kaikille !
Share:

2 kommenttia

 1. Ihanan cozy mekko!
  Pakko kysyä samalla tuosta seinän väristä, ihana. Onko se maalattu vai tapetoitu? Millä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Seinä on maalattu Vintron Supreme Matt Emulsion ja sävy on Madame de Pompadour.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig