tiistai 9. maaliskuuta 2021

PARASTA MAALISKUUSSA


 

Juuri nyt ulkona pyryttää lunta ja pakkanen kiristyy, kuvan auringonpaiste on vain haalea muisto parin viikon takaa. Yritän olla kuitenkin positiivinen ja löytää tästäkin hetkestä jotain hyvää. Aika kivaa on se, että minulla on vapaapäivä ja ulos ei tarvitse lähteä, eikä todellakaan huvita. Kivaa on sekin, että nyt on jo maaliskuu. Mikä sitten maaliskuussa on parasta ? 


Ainakin se, että maaliskuu on ensimmäinen kevät kuukausista, joten virallisesti kevät on täällä. Jos ei nyt ihan oikeasti, mutta kevät  on ainakin tulossa. Ihanaa on myös lisääntyvä valon määrä. Siitä jaksan iloita joka päivä, vaikka päivä olisi pilvinen tai niin kuin nyt lumisateinen, on kuitenkin ihanaa kun auringonlaskuun on vielä työpäiväkin jälkeen aikaa. On mukava tulla kotiin valoisaan aikaan ja ehtiä nauttimaan päivänvalosta. Valon lisäksi innostun tietysti kevätmuodista, vaikka en aio mitään erityistä hankkia tänä keväänä. Muutamat kengät olen ostanut kevääksi jo talven alennusmyynneistä ja nyt odotan , että lumet sulavat ja pääsen niillä ulos kevätkaduille. 

Parasta maaliskuussa onkin se, että koko kevät on vielä edessä. Ja se, että kevään jälkeen tulee kesä. Kesä voi olla sateinen tai aurinkoinen, mutta kesä on silti aina kesä. On valoa ja vihreyttä. Erityisesti tänä vuonna kesään liittyy tietysti koronan takia paljon odotuksia. Ehkä viimein kesällä pääsemme nauttimaan normaalista elämästä, jos tartunnat kääntyvät laskuun ja useimmat meistä ovat jo rokotettuja.  

Varmuuden vuoksi olen aloittanut jo kesäparvekkeen suunnittelun. Jos käykin niin, että kesää joutuu pääosin vittämään omalla partsilla. Monen vuoden jälkeen luovuin viimein mustista korituoleistani ja niihin kuuluvista pöydistä. Ne menivät pojan kotiin. Itse hankin pienen kahvilatyylisen pöydän ja siihen tuolit sekä lattiaritilät. Nyt vain odottelen, että kevät oikeasti tulee ja pääsen sisustamaan parveketta kesä kuntoon. 


Mikä sinusta on parasta maaliskuussa ? 
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig