lauantai 27. helmikuuta 2021

BLAZER
Tänään on ollut ihana aurinkoinen päivä, tuntui ihan siltä, että kevät on jo tullut. Kävimme tyttären kanssa keskustassa kävelemässä ja ihmisiä oli paikoin yllättävän paljon liikkeellä. Monet näyttivät vielä nauttivan viimeisistä päivistä, jolloin ravintolat ja kahvilat ovat auki. Tiedä sitten onko se kovin järkevää ? No, mutta ulkona oli tilaa kävellä ja nauttia auringonpaisteesta. Näyttipä aika moni suuntaavan vielä Suomenlinnan lautallekin. 

Asuna oli rennosti collagehousut, neulepoolo ja bleiseri. Meren rannalla oli ihan hyvä, että villakangastakin alla oli vielä tuo bleiseri, sillä tutttuun tapaan oli tuulista. Kuvien oton jälkeen kiedoin vielä villakaulaliinan tiukasti kaulan ympäri ja laiton hanskat käteen. Tykkään hurjasti vaalean villakangasbleiserini väljästä mallista ja olen jo suunnitellut monta asua sen ympärille. Kun kevät oikeasti tulee aioin käyttää sitä myös vaaleiden asujen kanssa.

Wool coat Zara / recycled wool blazer, knit & collagepants H&M / sunnies Karl Lagerfeld / leather tote Massimo Dutti / leather track ankle boots Zara / wool scarf & Other Stories 

 

Aurinkoista viikonloppua !

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig