tiistai 5. tammikuuta 2021

WOMAN


* Ted Baker Woman edt Pr-näyte *

Rakastan raikkaita ja kepeitä tuoksuja ja juuri sellainen on tämä Ted Bakerin edullinen Woman edt. Tämä tuoksu on kevyt arkituoksu. Vaikka Ted Bakerin Woman on edullinen, ei se missään nimessä tuoksu halvalta vaan pikemminkin hienostuneelta. Itse ole tähän äärettömän ihanstunut ja kaunis pullo on ilo silmälle.



Ted Bakerin Woman tuoksu avautuu ensin hedelmäisenä ripauksella rommia ja puhkeaa hiljalleen kesäisen kukkapuutarhan huumaavaan tuoksuun täydentyen  vaniljalla ja myskillä. Tästä tuoksusta tulee meileen kevyen kepeät kesäpäivät kukkaniittyineen ja hedelmätarhoineen. Siitä huolimatta tuoksu sopii myös talveen hankien keskelle, sillä kukat ja hedelmät tuoksuvat tässä hennosti kuin muistot mielessämme.



Ted Bakerin Womanin latvassa tuoksuu bergamotti, rommi, sitruuna, tangeriini, omena ja persikka. Sen jälkeen avutuu sydän, jossa tuoksuu ylag-ylang, jasmiini, kaneli, freesia ja lilja. Lopuksi paljastuu pohja, jossa tuoksuu vetiver, vanilja ja myski. Aivan ihastuttava naisellinen ja kevyt tuoksu käytettäväksi joka päivä.




 

Millaisista tuoksuista sinä pidät ? Tunnelmallista tiistaita !

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig