sunnuntai 3. tammikuuta 2021

WINTER
Talvi on tullut Helsinkiin. Tänään työpäivän jälkeen ratikkaa vaihtaessani kaivoin kamereran kassista ja kuvasin pikaisesti talven ihmettä Hesperian puistossa ja Töölönlahden rannalla. Rakastan kotikaupunkiani ja erityisesti sitä, että melkein keskustassa voi törmätä esimerkiksi joutseniin ja saada kuvia, joista ei uskoisi, että ne ovat kaupungista.

Iltapäivä oli jo pitkällä näitä kuvia ottaessani ja minusta näissä on aivan ihana valo. Kuvia on siis ainoastaan rajattu ja valo sekä värit ovat juuri sellaisia kuin ne kuvaushetkellä olivat. Ainoa hankaluus talvella kuvaamisessa on tosiaan sormien jäätyminen ja tänään erityisesti, sillä olin niin innoissani töistä lähtiessäni, että unohdin käsineet sinne. No, onneksi pakkasta oli vain muutama aste ja villapaidassa pitkät hihat sekä vaillakangastakissa lämpimät taskut. Aamulla pukiessa villapaitaa pelkäsin, että tulee liian kuuma, mutta kuvatessani olin onnellinen, että yllä oli lämmin neule.
 

Talvi varmaan jatkuu lumisena ainakin tämän viikon, kenties pidempään. Aion ehtiä tällä viikolla kuvaamaan vielä lisää talvista kaupunkia, sillä en uskalla luottaa siihen, että tämä ihanuus jatkuisi pitkään. Hassua, miten innoissani olen talven kuvaamisesta, vaikken yhtään pidä kylmästä. Mutta, onhan tämä nyt tuhat kertaa ihanampaa kuin jatkuva vesisade ja pimeys. 


Oletko innoissasi talven tulosta ? Suloista sunnuntain jatkoa !

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig