sunnuntai 24. tammikuuta 2021

BEANIE
Viikolla sain viettää vapaapäivää vielä lumisissa maisemissa. Nyt Helsingissä on monin paikoin lumi sulanut pois, sillä vesisadetta on taas tuttuun tapaan riittänyt. Kävin kävelylenkillä ja hakemassa kirjapaketin, joka olikin kiva yllätys. Viime päivät ovatkin taas pitkästä aikaa kuluneet lukien. Kirjoista lisää myöhemmin, mutta tuntuu kivalta taas lukea ainaisen sarjojen katsomisen sijaan.


Down jacket Bubbleroom // beanie kay/day by KappAhl // knit H&M // jeans Won Hundred // nylon bag Mango // track sole ankle boots Zara 

Pitkästä aikaa jalassa oli farkut ja neule. Kuvien farkut ovat vuosia sitten ostettu ja ne ovat yhdet lempifarkuistani. Parasta niissä on hieman väljä suora lahje. Zaran nilkkureissa on onneksi sen verraan pitkä varsi ettei nilkka ole aivan paljaana, sillä Won Hundredin farkuissani on myös lyhytempi lahje. Bubblerooin lyhyt toppis on itselleni todella epätyypillinen takki, sillä pidän pitkistä takeista varsinkin talvella, mutta olen nyt uudestaan ihastunut lyhyeen takkiin. On tilanteita joissa lyhyt takki on parempi  valinta kuin pitkä.
 
Parasta tässä asussa on omasta mielestäni uusi piponi, jonka löysin KappAhlista. Se on kay/day lounge mallistosta ja pipossa on tekokuitujen lisäksi hieman alpakkaa sekä villa. Väriltään se on haalean vaaleanpunaisen ja beigen väliltä. Harmi, että se on aivan liian lämmin tällä hetkellä. Mangon näppärä pikkulaukku on edullinen heräteostos. Kaipasin laukkua, johon mahtuu lompakko, puhelin ja avaimet ja jota voi käyttää säällä kuin säällä työmatkoilla ja kävelylenkeillä. Laukussa on mukana myös lyhyempi hihna, jos haluaa kantaa laukkua kädessä. 


Suloista sunnuntai iltaa !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig