keskiviikko 27. tammikuuta 2021

FLOWER POWER




Usein hankin kotiin valkoisia tai hennon vaaleanpunaisia leikkokukkia. Tällä hetkellä normaali elämän ollessa tauolla, tuntui ihan aiheelliselta hankkia kotiin jotain väriä, vaikkapa sitten kukkakimpun muodossa. Ihan tosi kivaa on ollut myös ostaa muutaman kerran tulppaaneja. Tulppaaneja en uskaltanut ostaa pariin vuoteen, kun pelkäsin kissan niitä maistelevan. No, kissapoika on kyllä nykyisn järkevä ( melkein aina ), joten olen tullut rohkeammaksi kukkien suhteen. Ei se niitä käy syömässä. 



Jo aikoja sitten hankin kissapojalle myös tuon kuvassa näkyvän lepopaikan ( oikeasti kai koirille tarkoitettu ). Sen Catcave on aika pieni ja koska tykkää makailla tuolla lailla pitkin pituuttaan, luulin uuden pedin olevan hyvä idea. Eipä ollut. Kissapoika ei suostunut siinä olemaan ja monen kuukauden jälkeen nostin sen kaappiin pois pölyttymästä. Kaapissa peti oli parin kuukaden verran ja kerran nostin sen takaisin lattialle ja kas ihmettä, nyt se kelpasi herra ronkelille. 




 

No, mutta värikäs kukkakimppu piristi mieltä ja olohuonetta. En silti aio siirtyä kovin värikkääseen sisustamiseen, se ei vaan tunne omalta jutulta. Joitain pieniä väripilkkuja voi toki olla, sillä en ole myöskään kokovalkoisen ystävä. Tällä hetkellä haaveilen jostain puisesta yksityiskohdasta olohuoneeseen ja luultavasti päädyn uusimaan TV-tason mustat ovet puisiksi. Muitakin sisustushaaveita on, kuten uusi sohva ja kirjahylly. Mutta hiljaa hyvää tulee, eikö vain ?


Onko sinulla sisustushaaveita ? Kivaa keskiviikkoa !



Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig