perjantai 22. tammikuuta 2021

RED NAILS


* Atelier Rouge tuotteet Pr-näytteitä *

Kuinka saada huoliteltu lakkaus kynsiin kotikonstein ? Varsinkin nyt kun käytämme päivittäin kaikki käsidesiä ja pesemme jatkuvasti käsiä. Moni meistä muistaa käsivoiteen käytön päivittän, joku kenties kuorinnankin. Kynnet ja kynsinauhat saattavat silti unohtua ja varsinkin meiltä, jotka emme päivittäin käytä kynsilakkaa. Ei kannata pelästyä tuota viiden pullon rivistöä, joita tarvitaan huoliteltuun  kynsien lakkaukseen. Atelier Rougen kynsien hoitotuotteilla hoitaa kynnet helposti ja nopeasti ilman kokemustakin.



Ensin käytetään kynsinauhoille kuorivaa geeliä ja sen jälkeen kynsille ja kynsinauhoille tarkoitettua öljyä. Sen jälkeen hellästi työnnetään ihoa pois  kynsinauhoista tuolla kuvissa näkyvällä kynsinauhojen työntimellä. Jos kynnet vaativat muotoilua, kannattaa se opetella tekemään kynsiviilalla. Tämän kolmi tai nelivaiheisen hoidon teen omille kynsille yleensä kerran viikossa, silloinkin kun en niitä lakkaa.




Kaikista parhaimman ja kestävimmän lakkauksen saat, kun käytät kynsilakan kanssa sekä alus- että päällyslakkaa. Aluslakka suojaa kynttä ja lisää kynsilakan kestoa kynsillä. Päällyslakka taas suojaa kynsilakkaa ja viimeistelee lakkauksen tuoden kauniin kiillon lakalle. Alus- ja päällyslakkaa käyttämällä usein riittää varsinaista kynsilakkaa vain yksi kerros, kuten itselläni allaolevassa kuvassa. Lakkaus myös kestää todella paremmin, eikä lohkeile kotitöitä tehdessä.



Tällä kertaa halusin punaiset kynnet ja valitsin Atelier Rougen valikoimasta tuon tummanpunaisen Bon Voyage lakan. Jotenkin oli sellainen olo, että kirkas punainen kynsilakka piristäisi talven keskellä ja varsinkin kun pukeudun usein mustiin. Ja todellakin toimi.  Hassua miten sitä on onnellinen pienistä asioista. Ehkä tämä aika on saanut arvostamaan niitäkin enemmän.



 

Rentoa viikonloppua !

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig