torstai 31. joulukuuta 2020

VUODEN VIIMEINEN ASU
Vuoden viimeinen postaus on jouluaaton asu. Vähän tylsästi pukeuduin ihan kokomustaan asuun, mutta laitoin sentään punaista huulipunaa ja korvissa oli hauskat Merry Xmas korvikset, vaikkeivät ne näissä nopeasti ulkona napatuissa kuvissa näykään. Kuvien mekko on KappAhlin ja se on kerrassaan ihana. Mekko jota voi käyttää halutessaan joka päivä ja josta asustamalla saa juhlamekon.

Pientä piristystä asuun tuo myös uusi laukkuni, jonka ostin itselleni lahjaksi. Olen jo pitkään etsinyt uutta pikkulaukkua, joka sopisi useimpiin tilanteisiin. Sellaista, joka on kiva ostoksille lähtiessä eli ei paina liikaa ja jota voi käyttää cross bodynä. Laukku on Marc Jacobsenin ja erityisesti ihastuin siinä tuohon hihnaan, jossa on teksti. Myöhemmin, jos siihen kyllästyy voi laukkuun ostaa tavallisen mustan nahkahihnan. 
 

Uuden vuoden olen vapaalla ja sen aion viettää kotona. Asu on varmasti mukava koti-asu ja ohjelmassa ainakin suosikki ohjelmani Remontilla rahoiksi. Ehkä syön myös jotain hyvää ja luen kesken olevaa kirjaa. 


Onnellista Uutta Vuotta 2021 !

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig