keskiviikko 23. joulukuuta 2020

JOULUHAASTE


Tämän jouluisen haasteen löysin Tuulannelin blogista. Haasteen teemana on tietysti joulu ja kysymykset ovat aika hauskoja. Ihan helpolla ei näissä hauskoissa kysymyksissä pääse, sillä niistä pitää valita jompi kumpi. Lisäksi kysymyksiä on peräti kaksikymmentä. Söisitkö mielummin kilon pipareita vai kilon joulutorttuja ?

Ehdottomasti kilon pipareita. Joulutortutkin ovat hyviä, mutta pipareita syön mielummin. Parhaita ne ovat erilaisten juustojen seurana. Silloin niitä menee helposti useita, joskaan ei nyt yleensä kiloa.

Katsoisitko mielummin Holidayn vai Rakkautta vain joka sunnuntai jouluun asti ? 

Vastaan Holiday. Molemmat on kivoja ja kepeitä joululeffoja, mutta Cameron Diaz ja Kate Winslet tekevät mainiot roolit Holidayssa.

Söisitkö jouluna pelkkää kalaa vai kinkkua ?

Kalaa tietysti, koska en syö kinkkua. Ja kalaahan on monelaista, joten monipuolisempi valinta-eikö vain ?

Viettäisitkö joulua mielummin kotona lumisateessa vai ulkomailla rannalla ?

Lumisateessa kotona tietenkin. Olen viettänyt monta joulua ulkomailla, en tosin rannalla vaan omassa kodissa. Mutta joulu palmujen katveessa auringon paisteessa ( tai vesisatessa ) ei ole oma juttuni. Tosin ei Helsingissä nykyisin ole lunta jouluisin, mutta ei onneksi palmujakaan.
Luopuisitko mielummin glögistä vai pipareista ?

Voi apua. En kummastakaan, sillä rakastan juoluisin juuri glögiä pipareiden kanssa. Mutta, jos olisi pakko niin varmaan sitten luopuisin pipareista.

Laittaisitko soittoääneksi mielummin Kulkuset vai Cascadan dance version Last Christmas ? 

Varmaan jälkimmäisen vaikkei se ole oma suosikkini joululauluista. Tänä jouluna olen kuunnellut Miley Cyrusin versioita suosikistani Happy Xmas ( War is Over ).

Paketoisitko mielummin 100 lahjaa tonttujen kanssa vain lastaisit 100 pakettia joulupukin rekeen yksin ?

Paketoisin mieluusti lahjoja tonttujen kanssa. Tänä jouluna olen paketoinnut lahjoja yksin ja olisi ollut kiva paketoida yhdessä jonkun kanssa ja juoda samalla glögiä joululauluja kuunnellen. 

Haluaisitko mielummin samanlaiset hiukset ja parran kuin pukilla vai kokonaan kalju ? 

Ei kumpikaan. Tähän kysymykseen ei voi vastata muuta.

Kiertäisitkö mielummin viisi tuntia laulamassa joululauluja ovelta ovelle vai laulaisitko yhden videolla, jonka julkaisit Facebookissa kaikille kavereille ? 

Jälkimmäinen tietysti. Eikö sitä voi käyttää nykyisin tekniikkaa peittämään sitä, ettei oikeasti osaa laulaa kovin hyvin ?Menisitkö mielummin pulkkamäkeen vai luistelemaan ?

Luistelemaan ehdottomasti, koska pidän luistelusta ja olen vielä aika hyvä luistelija. Luistelemaan pääsee Helsingissä näilläkin ilmoilla, tosin olen kuullut, että tekojääradoilla on pitkät jonot. Jos joululomaa olisi enemmän saattaisin mennä luistelemaan ihan oikeastikin.

Osastaisitko joululahjoja mielummin netistä vai joulumarkkinoilta ?

Joulumarkkinoilta. Tänä jouluna ostin muutaman lahjan joulumarkkinoilta, muutaman netistä ja loput kauppakeskuksen liikkeistä. Kauppakeskuksessa asioin jo hyvissä ajoin ja aamupäivällä keskellä viikkoa, jolloin siellä ei ollut kovin paljon väkeä. En muutenkaan mene joululahja ostoksille viime hetken ruuhkiin, siitä ei tule mitään. 

Söisitkö mielummin porkkanaraastetta vai rasiallisen lanttulaatikkoa ?

Porkkanaraaste kelpaa hyvin. En pidä erityisemmin lanttulaatikosta.

Koristelisitko mielummin pihan jenkkityyliin jouluvaloilla näyttäväksi vai pitäisitkö joulukuusta lokakuun alusta jouluun asti sisällä ?

Joulukuusi sisällä on ihan jees. Siis, jos se on tekokuusi. Valomerestä pihalla en välitä, eikä minulla ole edes pihaa. Lehdistä olen katsellut kuvia jouluvaloista pihoilla, ja toistaiseksi en ole nähnyt kuvaa, joka olisi minua viehättänyt. Kaupungilla on kyllä kauniita ja tyylikkäitä jouluvaloja.

Olisitko mielummin Crinch vai Petteri Punakuono ?

Varmaan Petteri Punakuono, sillä en tiedä mikä Crinch on ? 
Luopuisitko mielummin joululahjoista vai synttärilahjoista ?

Voin luopua molemmista, sillä en tarvitse mitään itselleni. Jouluna on ihana antaa lahjoja, mutta en odota saavani niitä. Jos tarvitsen jotain menen ja ostan tarvitsemani. Syntymäpäivänäkin menisin mielummin jonnekin juhlimaan syntymäpäivääni, kuin ottaisin lahjoja vastaan.

Olisitko mielummin suomalainen joulupukki, joka antaa lahjat ihmisille suoraan vai amerikkalainen joulupukki, joka tulee yöllä savupiipusta salaa ? 

Amerikkalainen salaa yöllä savupiipusta tuova joulupukki kuulostaa minusta hauskemmalta kuin suomalainen joulupukki. Minusta olisi myös mukava avata lahjoja pyjamassa aamulla. Tänä jouluna me avaamme paketteja vasta joulupäivänä myöhäisen lounaan jälkeen.

Joisitko mielummin glögiä vai kuumaa joulusiideriä ?

Glögiä kiitos.

Söisitkö mielummin talon kokoisen piparkakkutalon vai asuisit siellä ? 

Voisin asuakin, jos lähistöllä ei olisi noitaa, joka haluaa syödä minut.

Jättäisitkö mielummin puolisosi ilman lahjoja vai olisitko itse ilman ?

Minulla ei ole puolisoa, mutta toki olisin itse ilman lahjoja mielummin kuin joku läheinen. 
 
Ihanaa joulun odotusta !

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig