lauantai 19. joulukuuta 2020

VUODEN 2020 ASUJA 2/3Tätä toista osaa Vuoden Asuja 2020 oli ihana koota. Kesästä, lämmöstä ja auringosta tuntuu olevan ikuisuus ja vielä pidemmältä tuntuu aika ensi kesään. Viime kesänä hylkäsin kukkakuosit ja pukeuduin pääosin valkoiseen ja mustaan. Jonkun verran tuli käytettyä farkun sinistä ja sitten tietysti sitä omaa lempparia eli haaleaa vaaleanpunaista. Edellisen osan Vuoden Asuja 2020 postauksista löydät täältä .


Kesän alussa käytin paljon mustan ja valkoisen yhdistelmää. Mustan ylisuuren bleiserin yhdistin usein väljiin valkoisiin fakkuihin tai luonnonvaaleaan vekkihameeseen. Tuosta Monkin vaaleasta vekkihameesta tuli kesän suosikki. Käytin sitä kevääästä pitkälle syksyyn. Valkoisia farkkuja käytin myös usein koko vaaleassa asussa pellavatrenssin tai - bleiserin kanssa. 
Kesäpuku on kesällä helppo ja rento asu. Itselläni on kolme erilaista kesäpukua, joista yksi on tuo ylläolevan kuvan pellavapuku. Se on KappAhlin toissa kevään Limited Edition Soft Safari mallistosta. Minusta vaalea pellava yhdessä valkoisen t-paidan kanssa on kaunis. Puvun molempia osia käytin viime kesänä paljon myös erikseen yhdistettynä muihin ylä- ja alaosiin. Ne kaksi muuta kesäpukuani sen sijaan jäivät vähemmälle käytölle, mutta ehkä niiden aika on ensi kesänä. Kesävaatteita säilytän huomattavasti kauemmin kuin muita ja minulla onkin muutama yli kymmenen vuotta vanha pellavavaate. Edelleen käyttökelpoisia.
Yllä olevan puuvillaisen midimittaisen kesämekon tilasin H&M nettikaupasta. Mekko onkin täydellinen. No, silittäminen pesun jälkeen on kyllä painajainen, varsinkin helteellä, mutta muuten rakastan mekkoa. Itse käytän valkoisten mekkojen alla kesällä marjapuuronvärisä alusvaatteita ja ne eivät näy yhtään mekoista läpi. Valkoiset alusvaatteet näkyvät ehkä kaikkein pahiten valkoisen läpi. Yllä olevissa kuvissa kesätyyliäni parhaimmillaan; valkoista, luonnonvaaleaa,  pellavaa ja puuvillaa, korikasseja, kesähattu, aurinkolaseja ja ne rakkaat Birkenstockit. Ne yhdistin kesällä asuun kuin asuun. Mukavat ja muodikkaat. Omani ovat hennon vaaleanpunaista mokkaa ja sopivat täydellisesti vaaleisiin kesä asuihin. Ensi kesäksi olen jo ostanut mustat Birkenstockit, ehkä niiden kanssa tulee käytettyä mustaa myös enemmän.

 

Lopuksi kolme eri asua loppukesältä ja syksyn alusta. Oikeastaan kaikissa on sama yhdistelmä eli vaalea lyhythihainen ohut neule ja vekkihame. Takkia ja kenkiä vaihtamalla asusta saa eri näköisen ja eri säätiloihin sopivan. Viimeksi mainittu kun on täällä Suomessa melko tärkeä asia, ainakin meille, jotka emme liiku autolla. Tuo vekkihame olisi kaunis myös talven juhliin vaalean ja lämpöisen pörröneuleen kanssa. Näistä asuista en itse osaa valita selvää ykköstä, koska pidän niistä kaikista. Mikä asuista on sinun suosikkisi ? Odotatko jo kesää ? Rentoa viikonloppua !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig