keskiviikko 16. joulukuuta 2020

LET THE MAGIC HAPPEN ( paketointi & lahja vinkkejä )



Tänään olen viettänyt vapaa päivää paketoimalla joululahjoja. Mukavaa, mutta aikaa vievää touhua. Siksi yritän tehdä sen ajoissa, etten joudu aatonaattona pakkauspuuhiin, kun on muutakin tekemistä. Itse valmistaudun paketointiin jo hyvissä ajoin eli oikeastaan pitkin vuotta keräämällä kauniit nauhat, pussit ja laatikot talteen. Tänä vuonna harmikseni huomasin ettei niitä laatikoita ollutkaan, mutta onneksi lahjapapereita oli viime vuodelta runsaasti jäljellä. Olin ostanut myös yhden uuden lahjapaperirullan sekä uuden väristä paketointinarua. Ja vaikka olin hyvin varaustautunut, niin siinä kävi, että pakettikortteja ei ollut tarpeeksi. No, niitä ehtii vielä onneksi hankkia lisää.



Meillä annetaan jouluna vain pieniä hemmottelupaketteja. Sellaisia, joista tulee saajalle hyvä mieli. MON/SUNin tuotteet ihastuttavat varmasti jokaista naista. Ihania ja ylellisiä homespa tuotteita on nyt joulun aikaan monenkokoisissa lahjapakkauksissa. Ilman lahjapakkausta olevat kosmetiikka tuotteet kannattaa kääriä ensin vaikka silkkipaperiin ja ohueen pahviin, silloin ne on helpompi paketoida.



Miehillekin voi antaa kosmetiikkaa ja tuoksuja lahjaksi. Nykymies ilahtuu niistä varmasti. Ted Bakerin Ted's Grooming Room sarja on itselleni uusi tuttavuus, mutta vaikuttaa laadukkaalta ja mielenkiintoiselta. Katsotaan mitä poika näistä tykkää ( ja toivottavasti ei lue blogiani ).



Vanha tuttu Yves Rocher on viime aikoina uudistanut imagoaan ja itse olen löytänyt monta mielenkiintoista uutuutta. Tuotteet on valmistettu Ranskassa ja niissä on monipuolisesti käytetty erilaisia kasviöljyjä ja kukkia. Kaikki tuotteet ovat 100 % kasvipohjaisia. Tuo kuvan Universal Botanical Balm hoitoaine sisältää Jojoba öljyä ja sitä voi käyttää myös hiusnaamiona. Todella mainio tuote.



Yleensä olen ostanut lahjaksi myös kalentereita ja tämän kauniin kalenterin löysin My o My XMAS GARAGEsta samoin kuin CHJOKOn Rybysuklaata. Pienet lahjat, joissa on erityisesti ajateltu saajaa, ilahduttavat kaikkein eniten. XMAS GARAGEssa on paljon aivan ihania juttuja ja sieltä löytyy varmasti jokaiselle jotain ainutlaatuista. Kuvien LET THE MAGIC HAPPEN joulukortti on myös XMAS GARAGEsta ostettu. 




 

Lisäksi paketoin joulusukkia, suklaarasioita, kirjoja, pyjaman, villapaidan ja kaulahuivin. Sekä tietysti omat pienet paketit kissapojalle. Jouluna muistan läheisiä myös kukilla. Kauniit kukat tuovat iloa vielä pitkään joulun jälkeen. 


Oletko jo paketoinnut joululahjat ? Ihanaa joulun odotusta !

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig