lauantai 12. joulukuuta 2020

JOULUKAUPUNKI
Kaiken tämän pimeyden keskellä on ihana katsella joulun valoja. Tuntuukin, että tänä vuonna niitä on entistä enemmän sekä omassa naapurustossa että Helsingin keskustassa. Eilen kävimme kuopuksen kanssa hankkimassa pari juttua kotiin ja samalla katselimme jouluista kaupunkia.

Näihin kuviin sattui satamaan hieman lunta, mutta se suli melkein saman tien pois. Vaikka kaupunki näytti kauniilta jouluvaloissaan, oli keskustassa ( ja varmaan muuallakin ) vähän ankea tunnelma. Tuomaan markkinoita ei tänä vunna ole ja Senaatintori kumisi tyhjyyttään. Ulkona oli jonkin verran ihmisiä liikkeellä, mutta ei tavanomaisia määriä. Kahvilat ja kaupat ainakin Espalla olivat melko tyhjiä. Niissä kaupoissa, joissa me kävimme oli suurimmalla osalla asiakkaista maskit kasvoillaan.

Tähän postaukseen ei pitänyt kirjoittaa mitään ikävää, mutta niin vaan taas kävi. Viime aikoina olen viihtynyt pääosin kotona ( varmaan kaikki muutkin ), joten ehkä joskus vielä pääsemme nauttimaan normaalista elämästä. Joulu tulee silti ja siitä olen yhtä lailla innoissani kuin ennenkin. On mukavaa, kun meillä on juhla, joka katkaisee arjen. Erityisesti pidän joulussa hyvästä ruoasta, kynttilöistä ja tunnelmasta. Kiireetön joulu on paras joulu.

 

Mikä on sinusta parasta joulussa ? 

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig