keskiviikko 9. joulukuuta 2020

BLACK PUFFER COAT

Viime päivien käytetyin asu on ollut taas kokomusta ja taatusti lämmin. Pitkän mustan toppatakin ostin Zarasta ja se on vedenkestävä ja sillä pitäisi pärjätä alle -5 lämpötilasta aina -20 asti. Vielä ei ole niin kylmää, mutta olen käyttänyt takin alla kevyitä vaatteita töihin mennessäni ja silloin takki on ollut juuri sopiva. Ostoksille ja sisälle kauppoihin en tällä takilla lähtisi. On kyllä aika ihanaa, kun ei ole tarvinnut yhtään palella.


Tykkään pitkistä takeista myös siksi, että silloin ei tarvitse kummemmin miettiä mitä alle laittaa. Toppatakin alla minulla on usein ollut ohut neule ja collagehousut. Supermukavaa kiireisinä aamuina. Toisina päivinä olen pukenut takin alle beigen neuleasun. Silloin asu ei ole niin synkkä kuin kokomusta ja tuo kivaa vaihtelua.


 

Tällä viikolla on onneksi saatu vähän auringonpaistettakin ja ilmat ovat muutenkin muuttuneet kuivemmiksi ja kylmemmiksi. Ehkä pian saadaan lunta ? Valkoinen joulu olisi kyllä ihana ja varsinkin tänä vuonna, kun kaikki tuntuu Koronan takia tosi kurjalta. Toisaalta kotona on ihanaa olla juuri nyt.


Odotatko valkoista joulua ?

Share:

2 kommenttia

  1. Aaah, ihana takki. Ma olen sellainen vilukissa etta tuo olisi juuri omiaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tämä on todella lämmin, muttei tukahduttavan kuuma.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig