sunnuntai 6. joulukuuta 2020

SUNDAYS


Täällä on vietetty kiireetöntä sunnuntaita pyjamassa. Usein juon aamukahvini keittiön pikkupöydän ääressä, koska se on valoisampi paikka kuin olohuoneessa oleva varsinainen  ruokapöytämme. Tykkään myös, että keittiömme on erillinen ja siinä on ovi. Usein kuopus nukkuu pidempään kuin minä, ja silloin on kiva sulkea ovi keittiöön tietäen etten häiritse häntä. Ja jos on vieraita voi keittiön sotkun sulkea oven taakse.
Tänään olin ajatellut käydä ostamassa pastalautaset ja pari uutta juomalasia, mutta en sitten jaksanutkaan lähteä. Joskus vapaalla on parasta vain levätä. Ja tälläisenä aikana ei toisaalta kannata mennä yhtään mihinkään. Kävin pikaisesti lataamassa lippuni, sillä käytän vielä vanhanaikaisesti HSL korttia, koska en halua joutua tilanteeseen, jossa puhelimeen ladattu sovellus ei jostain syystä toimikaan. 
Tänään pakkailen myös jo hankittuja joululahjoja ja mietin mitä vielä pitää ostaa. Lahjoja olen hankkinut pikkuhiljaa, ettei tarvitse viime tipassa juosta kaupoissa. Ajattelin tehdä myös perinteisen lahja- ja paketointivinkki postauksen tänne blogiin. Minusta paketti on yhtä tärkeä kuin lahja ja huolella paketoitu lahja kertoo, että lahjan antaja on ajatellut sen saajaa.Haluaisin tänä vuonna hankkia myös joulukuusen ja olen katsellut lukemattomia muovikuusia, joka sitten kestäisi vuodesta toiseen. Olisi niin ihanaa, jos olohuoneessa olisi kauniisti koristeltu joulukuusi, jossa valot loistaisivat pimeinä päivinä. Toisaalta meille ei oiken tunnu mahtuvan joulukuusta ja pelkään myös, että kissapoikamme innostuisi vähän liikaa joulukuusen palloista. No, vielä on aikaa miettiä.
 

Onko sinulla jo joulukuusi koristeltuna ? Ihanaa itsenäisyyspäivää !

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig