lauantai 5. joulukuuta 2020

DETAILS


Valottomina päivinä ihastelen vaaleita värejä ja kullan sävyjä. Vaalea ylisuuri neule on parin vuoden takainen alelöytö Zarasta ja se on villaa. Harmikseni en ole sitä voinut vielä tänä talvena käyttää, sillä se on aivan liian kuuma näille ilmoille. Kultaisen ketjun ja korvikset ostin pari viikkoa sitten myös Zarasta ja niitä olen käyttänyt kokomustien asujen kanssa. Melko mustaa on ollut pukeutuminenkin viime päivinä.



Asukuvia ei ole huvittanut viime aikoina ottaa, johtuen pimeydestä ja sateesta. Luntakin täällä etelässä on nähty, se tosin suli samantien pois. No, kuvia asuista ehtii ottaa sitten, kun valon määrä lisääntyy, niistä on turha stressata. Oikeastaan en ole käynyt viime aikoina muualla kuin töissä, joten asutkin ovat olleet pääosin mukavia ja helppoja sekä melkein aina mustia.




Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja itse en ole sitä vielä erityisemmin suunnitellut. Olen toivonut jouluksi vapaata, mutta varautunut myös olemaan jonkin päivän tarvittaessa töissä. Toivottovasti kuitenkin olisi vapaata ja mahdollisuus viettää joulua perheen eli lasten ja äidin kanssa. Hyvää ruokaa, vähän lahjoja ja kiireetöntä yhdessäoloa.
 


 

Oletko suunnitellut joulun viettoa ? 

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig