maanantai 2. marraskuuta 2020

WHITE TEA MANDARIN BLOSSOM

 


Nykyisin käytän paljon vähemmän tuoksuja kuin aiemmin. Yksi syy on työni, jossa ei suotavaa tuoksua voimakkaasti hajuvedeltä ja toinen oma tuoksuyliherkkyys. Vuosien saatossa yhä useammat tuoksut ovat itselleni liian voimakkaita ja saan niistä päänsärkyä. Saattaa olla, että reagoin vain tietyn tyyppisiin tuoksuihin, mutta en ole sen tarkemmin selvitellyt mikä on se aineosa, joka omaa nenääni ärsyttää. Omat tuoksuni olen valinnut miedoista ja kevyistä tuoksuista. Silläkin on väliä onko tuoksu parfym, eau de parfym vai eau de toilette. Viimeksi mainittu on itselleni parhain vaihtoehto keveytensä vuoksi. Eau de toilette on myös hyvä valinta arkisin kenelle tahansa. Juhlissa tuoksua voi olla sitten hieman enemmän, itse valitsen juhlaan eau de parfym, joka ei ole ihan niin voimakas kuin parfym.Kuvien Elisabeth Ardenin White Tea Mandarin Blossom tuoksun ostin kesällä pitkän pohdinnan ja harkinnan tuloksena. Tämä sitrus- ja kukkaistuoksu on energinen ja ilmava. White Tea Mandarin Blossom tuoksuu ensin mandariinilta ja bergamontilta, sydäntuoksuna on appelsiinkukkaa, jasmiinia ja valkoista teetä, pohjatuoksuna on myskiä ja setripuuta. Helmeilevän kupliva White Tea Mandarin Blossom tuoksu vie ajatukset välimerelle puutarhajuhliin. Täydellien kesätuoksu siis, mutta raikkautensa vuoksi tuoksua voi käyttää myös ympäri vuoden. Ja juuri nyt en yhtään vastusta ajatusta mielikuvasta merellistä juhlista lämpimänä kesäpäivänä arkenakaan.Tuoksut luovat myös muistoja ja vaikka tämä vuosi ei ole ollut ihan parhain, muistan mielelläni tämän tuoksun tulevaisuudessa. Suihkaus ranteeseen synkkänä marraskuun maanantaina ja päivästä tulee heti iloisempi ja energisempi. Pienen hetken voi kuvitella olevansa välimeren rannalla, missä meri siintää sinisenä ja puutarhojen kukkien väriloisto hurmaa samoin kuin niiden tuoksu. Ehkä jo ensi kesänä voimme matkustaa ?
Mikä on sinun tuoksusuosikkisi juuri nyt ? Mukavaa maanantaita !

Share:

2 kommenttia

  1. Koko White Tea -tuoksusarja on aivan ihana! Ne on helppoja käyttää monissa tilanteissa, mutta ovat silti mielestäni aika uniikkeja. Mun ehdottomasti eniten käyttämäni tuoksu tällä hetkellä on Stella McCartneyn Stella, joka on pitkäaikainen suosikkini. Töissä käytän lähes vain ja ainoastaan Dolce & Gabbanan Light Blueta, jota tuoksuherkätkin sietävät pääsääntöisesti hyvin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, mietin myös tuota perus White Tea tuoksua, mutta päädyin Mandarin Blossomiin,se on mielestäni raikkaampi. Täytyy testailla noita mainitsemiasi tuoksuja, kun seuraavan kerran osun kosmetiikkaosastolle. Hyviä tuoksuja ei ole koskaan liikaa ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig