keskiviikko 4. marraskuuta 2020

LISÄÄ SÄILYTYSTILAA KEITTIÖÖN





Meillä on pieni ja erillinen keittiö, jossa on kaappitilaa niukasti, mutta pienelle taloudelle riittävästi. Pidän myös siitä, että keittiö on erillinen ja oven taakse voi tarvittaessa piilottaa sotkun. Mukavaa on myös se, että keittiöön mahtuu pieni aamiaispöytä. Ongelma keittiössä on kuitenkin laskutilan puute, sitä ei juuri ole. 



Laskutilan puuteen vuoksi hankin keittiöön pienen hyllykön Ikeasta. Hyllyyn voi laittaa kaikki ne jutut, jotka muuten olisivat työtasoilla ja myös kauteen sopivia somisteita. Järjestelin hyllyyn myös osan kierrätystä eli alimmalla hyllyllä on kaksi ostoskassia, joihin keräämme kartongit ja muovit pakkauksista. Näille meillä ei ole tilaa roskakaapissa ja aiemmin kassit ovat olleet lattialla. Hyllystä voi kauppaan mennessä napata ostoskassin mukaan ja viedä samalla jätteitä kierrätykseen. 





Ostin samalla myös tuon Ikean jouluisen kuusenmuotoisen seinäkoristeen, johon voi laittaa kuvia, kortteja ja  pieniä paketteja tai mitä nyt ikinä keksiikään. Minusta se on hauska ja ihanan yksinkertainen joulukoriste. En pidä runsaista joulukoristeista ja joulun aikaan onkin ollut vähän ongelmallista löytää mieleisiä joulukoristeita. Hyllyn tavarat ovat kaikki vanhoja lukuunottamatta isoa Ikean puulaatikkoa; Granitin musta laatikko, Mayn metallikori ja muut pientavarat ovat aiemmin olleet tosiaan työpöydillä.





 

Onko teidän keittiössä riittävästi laskutilaa ? Kivaa keskiviikkoa kaikille !

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig