sunnuntai 8. marraskuuta 2020

MUKAVASTI HAMEESSA* Kaupallinen yhteistyö Bubbleroom *

Rakastan rentoja ja mukavia asuja. Monet pukeutuvat hameeseen ja mekkoihin vain juhliin, mutta itse tykkään käyttää niitä myös arkena. Hameessa olo voi olla mukava. Siihen tarvitsee oikean materiaalin ja mallin. Sellainen on tämä Bubbleroomin oman malliston joustavaa materiaalia oleva midimittainen hame halkiolla. Savupiippukauluksinen neulepaita on samaa materiaalia ja kivaa siinä on myös lyhyt helma.


Mallin ja materiaalin lisäksi rentoon hameasuun tarvitset rennot kengät ja takin. Tämäkin asu olisi aivan erinäköinen villakangastakin sekä korollisten saappaiden kanssa. Bubbleroomin Happy Holly malliston puolipitkä hupullinen ohut tikktakki sopii niin ulkoiluun kuin rennompiin kaupunkiasuihinkin. Takki on ollut itselläni kovassa käytössä viime päivinä, kun ulkona on ollut melko lämmintä ja talvitakit ovat tuntuneet aivan liian paksuilta. 


 

Koodillla SARAS saat taas kymmenen prosentin alennuksen Bubbleroomin verkkokaupasta. Alennus koskee koko mallistoa. Kannattaa kurkata, sillä heillä on omien kivojen mallistojen lisäksi paljon myös muita brändejä. Tästä linkistä näet Bubbleroomin verkkokaupassa myytävät brändit.


Viihdytkö hameissa & mekoissa ? Suloista sunnuntai iltaa !

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig