lauantai 31. lokakuuta 2020

LOKAKUUN VIIMEINEN


 

Lokakuun viimeinen päivä on ollut lämmin ja sateinen. Sadetta on lokakuussa ollut liikaakin vai tuntuuko minusta vain siltä ? Yleensä lokakuu on syksyn kuukausista se, josta pidän eniten, mutta tänä vuonna on ollut toisin. Lisäksi itselläni on koko ajan tunne, että joulukuu alkaisi nyt. Vaan eihän se niin ole. Pimeä ja valoton marraskuu on edessä. Tänä vuonna yritän löytää siitäkin jotain positiivista. 


November is the month to remind us to be thankful for many positive things happening in our life. 

 

Marraskuussa saa yleensä ihan mahtavia valokuvia. Juuri ennen auringonlaskua on sanoinkuvaamattoman kaunis sininen hetki, jota rakastan kuvata. Myös lehdettömät puut kuvattuna tummaa taivasta vasten ovat upeita. Ja jo nyt voi alkaa valmistautua jouluun. Kodin voi koristella tunnelmallisilla valosarjoilla ja ehkä tähdenkin voisi ripustaa jo ikkunaan valoa tuomaan. Kotiin voi pikkuhiljaa lisäillä niitä ei ihan niin joulusia koristeita, vaikka kransseja oviin tai niiden päälle. Pimeän tullen on mukavaa käpertyä sohvalle kirja tai lempisarjan kanssa ja sytyttää kynttilöitä. Ja nyt on juuri oikea aikan nauttia kuppi höyryävän kuumaa teetä villasukat jalassa.


Valoisaa ja lämmintä marraskuuta juuri sinulle !

Share:

2 kommenttia

 1. Aika jännää, kun itse mietin lokakuuta, ei mieleeni tule sateinen kuukausi. Onkohan se vain kuvitelmaa...
  Olen itse lisännyt liikuntaa lähes päivittäisillä reippailla kävelyillä ja kotiin tullessa pulahdan mereen. Ehkäpä siitä on energisoitunut niin paljon, ettei pimeys ole ottanut otetta.
  Se on totta, että kynttilät, lämmin juoma, herkut, lukeminen ja muu cozy helpottaa pimeänahdistusta - joten jatkeaan niillä hyvällä omallatunnolla.
  Mukavia marraskuun päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kastuin pariinkin otteeseen lokakuussa, kun unohdin sateenvarjon kotiin. Voi olla, että siitä jäi mielikuva sateisesta kuukaudesta :D

   Mereen pulahdus kuulostaa aika kauhealta, mutta piristää varmasti. Pysyttelen mielummin sohvalla kynttilän valossa ;)

   Kiitos samoin Maarit <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig