perjantai 13. marraskuuta 2020

LIGHT COLORS

Tämän viikon olen lomaillut ja tällä vaalealla asulla ulkoilin alkuviikon auringonpaisteessa. Nanson vaalea vuoriton villakangastakki on parin vuoden takaa ja se edelleen suosikkini. Käytän sitä silloin kun lämpötila on reippaasti plussan puolella. Kivaa takissa on se, että se sopii niin kokomustien kuin tälläisten vaaleampien asujen kaveriksi. 


Koska olin lomalla, ulkoilin rennosti koti-asussa eli KappAhlin Kay Day malliston oloasussa. Tykkään housujen leveistä lahkeista, neulepaidan kätevästä taskusta edessä ja korkeasta kauluksesta, jonka saa kiristettyä nauhoilla. Vaaleanpunainen pipo on Nanson ja puuvillaa, joten se on juuri sopiva tälläisille ilmoille. Vierasti ensin hieman tuota tupsua, jotenkin ajattelen, että tupsut kuuluvat hiihtoon tai muuhun talviurheiluun, eivät kaduille. No, tupsu päässä ja pipo silmillä ei ollut yhtään hullumpi kävellä lomapäivän kaupunkilenkkiä. 

 

Tänään alkaa MTV:llä aussisarja  Remontilla Rahoiksi 13. kausi ja tällä kertaa siinä rempataan Hotelli Osloa. Remontilla Rahoiksi on ollut jo monta vuotta suosikkini. Ekan kerran katsoin sitä sattumalta ja jäin heti koukkuun. Siitä lähtien olen katsonut kaikki Suomessa näytetyt kaudet ja tämä oikeasti on ihan paras ohjelma. Sarjassa on remontointia, sisustusta ja draamaa, suosittelen ehdottomasti.Rentoa viikonloppua !
Share:

2 kommenttia

 1. Vaalea villakangastakki on kyllä kaunis. Se on myös edullinen väri meidän vaaleaan ihoomme - tykkään kovasti koko asusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, meille vaaleaihoisille sopii mustaa paremmin nämä vaaleat värit, mutta rakastan mustaa siitä huolimatta ;)

   Kiitos Maarit <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig