sunnuntai 15. marraskuuta 2020

WHITE BLOUSE



* Kaupallinen yhteistyö Bubbleroom *

Täällä vietetään loman viimeistä päivää marraskuun pimeydessä. Onneksi aurinko on silloin tällöin pilkahdellut pilvien takaa ja piristänyt mieltä. Lomalla olen nukkunut ja puuhaillut ilman kiirettä itselle mieluisia juttuja vapaana aikatauluista. Kun nyt ei voi hirveästi mennä minnekkään vallitsevan tilanteen takia, olen ruvennut pukeutumaan kotona astetta fiinimmin. 




Kuvien Bubbleroomin asu ei varsinaisesti ole koti-asu, mutta mukavuutensa vuoksi sitä voi hyvin käyttää ainakin sunnuntaisin, kun ei ole tarkoitus tehdä mitään kotitöitä. Mustat joustavat ja  kuminauhavyötäröiset housut sekä valkoinen puuvillapusero sievällä kauluksella ja pussihihoilla ovat molemmat mukavia päällä, mutta taipuvat toki moneen tilaisuuteen. 




 

Koodilla SARAS saat Bubbleroomin verkkokaupasta kymmenen prosentin alennuksen. Alennus koskee koko valikoimaa. Juuri nyt löytyy paljon ihania mekkoja ja juhla-asuja juhlakauteen. Kotonakin voi oman perheen kanssa viettää pikkujouluja ja valmistautua jouluun pukeutumalla kauniisti ja mukavasti. Itse hankkisin tänä vuonna ehdottomasti jonkun mukavan ja joustavasta materiaalista olevan mekon juhlamekoksi. Sellaisen, joka näyttää yhtä kivalta villasukkien kuin korkokenkienkin kanssa. 


Suloista sunnuntaita !

Share:

2 kommenttia

  1. Ihana pusero ja sopii juhlaan ja arkeenkin.
    Pitäneekin käydä kurkkaamassa tuohon kauppaan.

    Pimeää on ja hämärää, onneksi nyt voi keskittyä hyggeilyyn ja alkaa laitella jouluisia juttuja. Mukavaa maanantaita ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bubbleroomista löytyy kyllä kaikkea kivaa :) Onneksi joulu on tulossa, jotain mukavaa tämän pimeyden ja harmauden keskellä.

      Kivaa viikon jatkoa Sari <3

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig