tiistai 29. syyskuuta 2020

TUUHEUTTA HENNOILLE HIUKSILLE* Shampoo & Hoitoaine Pr-näytteitä *

Uusin testaamani shampoo & hoitoaine vaikutaa todella lupaavalta. Nämä Noughtyn Pumped Up shampoo ja hoitoaine on tarkoitettu erityisesti hennoille ja liukkaille hiuksille. Molemmat tuotteet ovat 97 % luonnollisia, eli näissä ei ole parabeeneja, petrokemikaaleja, silkonia eikä sulfaattia, minkä takia sekä shampoon että hoitaineen teho näkyy parhaiten useamman viikon käytön jälkeen, kun hiukset ovat tottuneet luonnollisiin aineosiin. 
Noughty Pumped Up shampoossa ja hoitoaineessa on B5 vitamiinia, joka sitoo kosteutta ja tekee hiuksista runsaamman tuntuiset. Lisäksi niissä on suojaamassa hiuksia tummaa viinirypäleuutetta sekä kosteuttamassa ja rauhoittamassa hiuspohjaa mangostaniuutetta. Noughtyn tuotteita löytyy myös muille hiustyypeille ja niitä on myynnissä ainakin Kicksissä, Sokoksella ja lukuisissa nettikaupoissa.
 

Shampoo myös vaahtoaa ihanasti ja hoitoaine jättää hiukset pehmeiksi, mutta ei littanoiksi, mikä on ongelmana usein hentohiuksisilla. Itse pidän myös tuoksusta, joka ei ole liian voimakas sekä kivoista ja pirteistä pakkauksista. Noughtyn shampoot ja hoitoaineet ovat hinnaltaan kohtuullisia, kalliimpia kuin markettituotteet, mutta edullisempia kuin kampaamotuotteet.


Mikä on sinun suosikki hiustenhoito tuotteesi ? 

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig