keskiviikko 30. syyskuuta 2020

MUSTAN PALUU

Syyskuun viimeinen päivä ja mustan paluu. Ihan kokonaan en vielä mustiin pukeutunut, mutta kovin tumma tämäkin asu on. Bleiserillä olisi varmasti tarjennut neuleen kanssa, mutta halusin laittaa sen alle t-paidan ja siksi puin ylle vielä trenssin. Tämä olikin juuri sopiva kombo, sillä varjoisissa ja tuulisissa paikoissa olikin varsin viileää.


Tykkään asun rennosta ilmeestä ja nuo reisitaskut housut ovat kiva vaihtoehto farkuille. Niiden ainoa huonopuoli on, että ne pitää silittää pesun jälkeen. Siis oikeesti, kuka suunittelee vapaa-ajan housut, jotka pitää silittää ? Siksi nämä housut päätyvät harvemmin ylleni, vaikka pidän niistä. Ennen pidin silittämisestä, mutta nykyisen kodin siivouskomero on jotenkin merkillinen ja silityslaudan kaapista ottaminen ja takaisin laitto on aina pieni operaatio. Ehkä pitää etsiä sille toinen paikka ?


Kuvien asulla kävin tänään kiertelemässä kauppoja. Ostin kaulaliinan ja eteiseen valaisimen. Katselin myös neuletakkeja, sellaista lyhyttä ja paksua neulosta. Olin ajatellut mustaa ja kävin katsomassa yhtä neuletakkia, jota olen netissä ihastellut, mutta se näyttikin vaaleana paljon kauniimmalta. Tätä täytyy nyt tarkaan harkita ja niin jätin neuletakin vielä toistaiseksi kauppaan.

 

Oletko tehnyt jo ostoksia talven varalle ?
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig