torstai 1. lokakuuta 2020

BEIGE UUSI LEMPPARI

En ole koskaan ollut beigen ystävä. Olen muutaman kerran kokeillut beigeä ja tuntenut oloni siinä vieraaksi. Tänä syksynä olen yllättänyt itseni, sillä yhtäkkiä beige on alkanut kiinnostamaan ja olen huomannut etsiväni sitä niin kaupoista kuin nettisivustoiltakin. Ja huomannut samalla, että beigeäkin on olemassa lukemattomia erilaisia.


Rakastan neuleita ja tämä syksyhän on erityisesti neuleiden aikaa, sillä niitä on nyt neulepaitojen ja -takkien lisäksi mekkoina, hameina ja jopa housuina. Ja koska rakastan myös mukavia vaatteita yli kaiken, ei pidä ihmetellä, että ostin tämän neuleasun Zarasta. Tätä asua oli kahta väriä; harmaata ja beigeä, mutta valintani oli selvä. Tässä beigessä on juuri se oikea sävy.


Ja beige tosiaan toimii hienosti yhdessä mustan ja valkoisen kanssa, joita molempia omassa vaatekaapissani rittää. Tämän neuleasun osat toimivat myös mainiosti erikseen. Tykkään erityisesti housujen leveistä ja pitkistä lahkeista sekä liivin/paidan olkatoppauksista. Nekin ovat nyt palanneet muotiin, eikä se ole mielestäni yhtään hullumpi asia. Toppaukset olkapäillä, kunhan ovat maltilliset, antavat vaatteelle ryhtiä ja kohentavat myös kantajansa olemusta.

 

Lokakuusta on jostain syystä tullut yksi lempikuukausistani. Tykkään hiljalleen kylmenevistä ilmoista, kotoilusta ja niistä neuleista. Syksy onkin  täällä etelässä parhaimmillaan juuri lokakuussa puiden vaihtaessa väriään ja auringon valokin on pehmeä. Toivottavasti tämä lokakuu olisimaurinkoinen ja sateeton. 


Oletko neuleiden ystävä ?
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig