sunnuntai 16. elokuuta 2020

VIIMEINEN KESÄLOMAPÄIVÄ

muoti
Viimeistä kesälomapäivääni olen saanut viettää upeassa säässä. Hyvin nukutun yön ja pitkän aamiaisen jälkeen pyöräilin ( luit aivan oiken, todellakin pyöräilin pitkässä valkoisessa mekossani ja se jopa sujui yllättävän hyvin ) Annalan huvilalle. Tällä kertaa otin mukaan myös huovan ja pientä evästä, mutta lopulta löysin itseni kahvittelemasta Annalan hurmaavalta terassilta.


Terassille päädyin siksi, että en ottanut kahvia mukaani ja siksi,  etten sittenkään jaksa istuskella huovalla kovin pitkään. Ehkä se on ikä ja mukavuudenhalu, ehkä myös tuossa varjoissa kohdassa lisäkseni viihtyneet hyttyset. Lyhyt päiväretkeni oli kuitenkin todella kiva ja oli mukavaa istuskella hetki ulkosalla.


Ennen loman alkamista suunnittelin pientä matkaa kotimaassa, mutta Korona tilanteen huonontuessa ei lopulta haluttanut lähteä edes päiväretkille kotikaupungissa. Tartunnat ovat äkkiä ryöpsähtäneet ja itse mieluiten pysyttelen pois paikoista, joissa tartunta on mahdollisuus saada. Vaikka se sitten tarkottaisia vähän tylsyyttä. Siksi olen viettänyt suurimman osan lomasta kotona tai tehden vain pieniä pakollisia piipahduksia. Matkoja olen tehnyt pyöräillen, kävellen ja julkisissa liikennevälineissä olen siirtynyt käyttämään maskia. 


Viimeinen kesälomapätkäni on sujunut mukavasti akkuja ladaten syksyä varten. Olen nukkunut raskaan kevään väsymyksen nyt vihdoin pois ja mieli on kevyt ja innostuneena otan syksyn vastaan. Elokuu on jollain tavoin ihana kuukausi, aurinkoa ja lämpöä vielä riittää, ja pidän siitä, kuinka auringonvalo on paljon lempeämpi kuin alkukesästä. Vaikka elokuuhun liittyy hieman haikeutta kesän päättymisestä, ei se haittaa. Syksykin on ihanaa ja kaunista aikaa aina marraskuulle asti. Lempeää elokuun loppua !
Share:

2 kommenttia

  1. Oi miten ihana fiilis noissa kuvissa on! Ja mekko on kaunis. Hyvaa loppukesaa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig