lauantai 15. elokuuta 2020

VALKOINEN PAITA & FARKUT

muoti
Valkoinen paita ja farkut on yleensä klassinen asu, mutta minusta tämä kuvien asu on hieman boho 70-luvun tyyliin. Ei siis siis mikään siisti toimistoasu vaan enemmänkin täydellinen rentoihin kesäpäiviin. Sekä farkut että paita ovat KappAhlista ja paita löytyi loistavalla alennuksella, joten nappasin sen mukaani. Farkuissa parasta on niiden mukavuus ja tykkään hurjasti vaaleasta kesään sopivasta väristä sekä leveistä pitkistä lahkeista.


Se on oikeastaan aika yllättävää, sillä viimeiset vuodet olen vannonut vajaamittaisten lahkeiden nimiin ja niitä löytyykin kaapista useita. Pitkiä lahkeita minulla on vain muutamissa farkuissa, jos ei laskta niitä farkkuja mukaan, joita en oikeastaan käytä. No, mutta pitkät lahkeet tuntuvat taas freesiltä, vaikka nämä farkut tuskin ovat kovin käytännölliset vesisateella. 


Romattinen ja naisellinen paitakin on itselleni vähän erilainen, sillä yleensä suosin varsin simppleitä t-paitoja, paitoja ja neuleita. Muodissa on juuri se kivaa, että välillä voi yllättää itsensäkin ja kokeilla jotain uutta. Oma tyyli ei mielestäni tarkoita yhteen tyyliin jumittumista vaan kokeiluja voi tehdä, kun pohja on kunnossa. Myös tyylimokat on sallittuja, sillä kuka meistä olsi täydellinen. 


Rentoa viikonloppua !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig