torstai 13. elokuuta 2020

UUTTA MAKUUHUONEESEEN

sisustusKesän aikana sisustuspuuhat ovat jääneet vähemmälle huomiolle. Olen toki katsonut paljon sisustusaiheisia ohjelmia, selaillut lehtiä ja lukenut mediasta asuntomessuista, vaikka viime mainittu mielestäni onkin enemmän rakentamista suunnitteleville. Omaa aikaa on tänä kesänä kotona vienyt parvekepuutarha, ja juuri eilen mietin haluanko ensi kesänä jatkaa parvekeviljelyä. Edellisinä kesinä minulla on ollut paljon vähemmän kasveja eikä mitään syötävää, mutta nyt välillä on tuntunut, että parvekekasvien hoito vie kamalasti aikaa. Erityisesti kastelu. Toisaalta olen nauttinut kasvien täyttämästä parvekkeesta todella paljon ja siellä on ollut mukava istua sekä ennen että jälkeen työpäivän. 
No, mutta palataan kodin sisustukseen. Tämän kesän projektina on ollut seinien maalausta ( edelleen tekemättä ) ja siihen liittyen makuuhuoneen ilmeen päivittämistä. Tai oikeastaan makuuhuoneen sisustuksen viimeistely, johon liittyy kuvien jutuista tuo vaaleaa puuta oleva taulukehys sekä Fotografiskasta ostettu juliste. Ne siis odottavat seinällä pääsyä, kunhan ensin maalaan seinät. Maton ostin extempore ja se on jo paikoillaan vuoteeni toisella puolella, jossa ei ole aiemmin ollut mattoa. Mikä on aika hassua, sillä nousen juuri tuolta puolelta ylös ja talvisin ensimmäiseksi ylös noustessa olen etsinyt tohveleita. Nyt ei sitä huolta ole, sillä matto on mukavan lämmintä villaa / puuvillaa. 

Makuuhoneestani puuttuu lisäksi kattovalaisin, siis todella tarpellinen juttu, vaan ei niin yksinkertainen. Koko viime talven etsin sopivaa valaisinta, joka antaisi riittävästi yleisvaloa, miellyttäisi omaa silmääni tyylillisesti ja sopisi budjetilleni. No, toivotaan valaisimen löytyvän ennen tulevan talven pimeyttä. 


Onko sinulla sisustussuunnitelmia tulevalle syksylle ?
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig