tiistai 11. elokuuta 2020

RENTO LOMA-ASU

muoti
Lomalla on kyllä ihanaa. Olen todella nauttinut lomastani ja auringosta. Parasta on ollut nukkuminen ja se ettei ole pakko tehdä mitään tai mennä minnekkään. Olen siis ottanut rennosti niin tekemisten kuin menemisten suhteen. Ja myös pukeutunut rennosti, niin kuin lomalla kuuluukin. 


Kuvissa yksi lomaviikkoni rennoista asuista eli Weekdayn vuosia vanha ylisuuri raitapaitis, joka on käytössä ympäri vuoden ja täällä blogissakin nähty jo monet kerrat. Shortsit ovat tämän kesän ostos Arketista ja olleet jo todella kovalla käytöllä. Niitä pidän usein myös bleiserin kanssa ja viileimmillä ilmoilla aion käyttää niitä neuleen kanssa. Mustat sandaalit ovat Elloksen Agnes Cecilia merkin parin vuoden takaa ja ne ovat jalassa usein kokomustien asujen kanssa. 


Lomalla olen tosiaan lakannut myös kynnet ja punannut huulet. Vaikka asu on rento, tykkään kuitenkin huolitellusta lookista. Tänä kesän olen myös usein kulkenut hiukset kiinni, joko ponnarilla tai nutturalla. Näissä kuvissa rennompi sotkunuttura. Joskus laitan hiukset myös tiukalle nutturalla, joka on itse asiassa työlookini. Nutturan kanssa tulee usein laitettua myös koruja, joko korvikset tai kaulaketju. Ne pääsevät minusta kauniimmin esille, kun hiukset ovat kiinni.


Tykkäätkö pitää hiuksia ponnarilla tai nutturalla ?
Share:

6 kommenttia

 1. Kivan rento kesäasu sinulla jälleen! Piti katsoa oikein uudelleen, kun luulin että sinulla on hame päällä. Todella kiva shortisratkaisu tuo!
  Kun hiukset oli hiukan pidemmät, pidin niitä aina kiinni ponnarilla tai niskassa löyhällä nutturalla. Kyllästyin siihen ja olen leikkauttanut nyt ne sen verran lyhyiksi että en saa ponnaria - tarkoituksella. Jos itselläni on pidemmät hiukset, en jostain syystä osannut olla ne auki, joten olivat aina kiinni. Kohta on kampaaja pitkästä aikaa ja taidan mennä vain lyhyempään suuntaan...

  Se on totta, että korut tulevat paremmin esiin ja näyttävät paremmilta kun hiukset ovat kiinni - ripaus tyyliä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä shortsit on todella mukavan rennot ja tosiaan saattavat näyttää hameeltakin, kun lahkeet ovat melko leveät.

   Minusta olisi kiva välillä kokeilla lyhyempää hiusmallia, mutta haluan pitää niitä ponnarilla tai nutturalla. En millään ehdi / jaksa laittaa hiuksia silloin kun minulla on aikainen aamuvuoro.

   Poista
 2. Itse suosin aika pitkälle ponnaria tällä hetkellä, johtuen kyllä siitä että tukka on ylipitkä ja kampaajaan aikaa vielä parisen viikkoa. Nutturaa teen aika harvoin, koen sen jotenkin vaikeaksi. Kaikki muut paitsi sotkunutturan jonka teen ponnarilla, mutta ennemmin laitan silti ponnarille.

  Kiva asukokonaisuus sinulla, joskus ne vuosia vanhat aarteet ovat niitä parhaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen opetellut tekemään nutturan omiin hiuksiini. Se ei ole mikään helpoin juttu, kun hiuslaatu on ohut ja liukas, mutta harjoitus tekee mestarin. Oma nutturani ei ole mikään muhkea juhlakampaus, vaan astetta siistimpi kuin sotkunuttura je helppo sekä nopea tehdä.

   Poista
 3. Tykkään pitää ponnarilla, nutturalle pistän ainoastaan, kun teen ihonhoitoa, ettei ponnari pompsahda silmille yms. :D

  Täällä vietetään pari vikaa lomapäivää ja sitten taas töihin, johan tässä on melkein viisi viikkoa lomailtu. Aika meni hirveän nopeasti.

  Ihanaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli aikaisemmin sama, nyt olen opettelut tekemään / pitämään nutturaa myös töissä.

   Voi, että kuulostaa niin rentouttavalta tuo viiden viikon loma. Minullakin on nyt menossa kesän viimeinen lomaviikko, mutta jätin lomaa vielä hieman varstoon, että selviän syksyn pimeydestä.

   Kiitos samoin sinulle !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig