lauantai 13. kesäkuuta 2020

MUSTAVALKOINEN KESÄASU

muoti
Tässä kuvien mustavalkoisessa asussa olen kulkenut jo useamman kerran. Ehkä tästä tulee jopa tämän kesän ykkösasu, sillä niin hyvin viihdyn tässä lookissa. Kenkiä vaihtamalla asusta saa helposti erilaisen; rennonman tai klassisemman. Tällä kertaa asun kanssa oli nuo Zarasta ohimennen napatut edulliset matalat mustavalkoiset kengät. Valitettavasti ne eivät ole parhaimmat jalassa, enkä niiden kanssa viitsi pitkiä matkoja kävellä. 
Blazer In Wear // skirt Monki // t-shirt Rue de Femme // sunnies Furla // bag Rebecca Minkoff shoes Zara


Ihanaa kun vihdoin ja viimein on kunnon kesä. Tämän viikonlopun olen töissä, mutta työpäivätkin ovat kivempia kun aurinko paistaa ja on lämmintä. Työmatkat sujuvat leppoisasti auringon paistaessa ja ainakin itse herään pirteämpänä auringon paistaessa. Tosin aikaisen aamun jälkeen en kovin paljon jaksa tehdä ja korkeitaan nautin auringosta parvekkeella.


Meidän parveke on ollut jo muutaman viikon kesä kunnossa. Eilen sain vihdoin kuvattua sen myös teiile, joten siitä on tulossa huomenna ihan oma postaus runsaine kuvineen. Tänä vuonna olen satsannut parvekkeen laitoon enemmän kuin edellisinä vuosina ja minusta onkin hyvää vauhtia tulossa parvekepuutarhuri. 


Aurinkoista viikonlopun jatkoa !
Share:

1 kommentti

  1. Hei Jasmin ! Kiva, että olet löytänyt blogini ja ihanaa kun olet laittanut sen lukulistallesi. Käyn kurkkaamssa blogisi myös.

    Aurinkoista kesää sinullekin <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig