keskiviikko 10. kesäkuuta 2020

PELLAVAPUKU

muoti

muotiViime kesän suosikki oli KappAhlin Limited Edition Soft Safari malliston pellavapuku, jota käytin sekä yhdessä että erikseen todella paljon. Tänä kesänä jakku on ollut jo kovalla käytöllä ja olenkin käyttänyt sitä bleiserinä ilman vyötä monen eri asun kanssa. Maanantaina ylläni oli koko puku vaikka ilma oli hieman sateinen. 


Parasta tässä kesäpuvussa on värin lisäksi tietysti materiaali eli pellava. Puku on päällä mukavaakin mukavampi ja silti tyylikäs. Helteelläkään tässä puvussa ei tule kuuma. Tykkään myös hurjasti housujen mallista; korkea vyötärö vyöllä, rennot sivutaskut ja leveät hieman vajaamittaiset lahkeet. Täydellistä.


Nyt näyttää siltä, että lämpötilat pikkuhiljaa kohoavat. Se tietää kesämekkojen esiin kaivamista. Viime vuosina olen kesällä suosinut kukkamekkoja, mutta tälle kesälle olen hankkinut myös muutaman yksivärisen mekon. Olen myös ostanut pari kevyttä trikoomekkoa ihan vain kotikäyttöön, sillä helteet tietävät aina myös sisälämpötilojen nousua. Ehkä voin pian luopua myös aluspaitojen käytöstä. Näissäkin asukuvissa on t-paidan alla alustoppi. 


Tervetuloa kesä ja helteet !
Share:

2 kommenttia

 1. Onpas kaunis puku! Pellavahousut on mun kesän ykkösvalinta olleet jo monta vuotta, nytkin muutamat niitä kaapissa ja ihana ne on päälle pukea. Myös mekot onkesän suosikkeja, itseläl yksivärisiä, kukkia en ole vielä osannut.

  Ihanaa kesäkuun viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu :) Pellavahousut on kivan viileät kesällä, toki pidän mekoista myös. Mukavaa kun kesä on viimein täällä.

   Kivaa viikonlopun jatkoa sinulle <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig