keskiviikko 24. kesäkuuta 2020

HELLEPÄIVIEN ASU

muoti

Pellava on ihana hellepäivien materiaali. Kevyt, ilmava ja viileä. Pellava tosin rypistyy helposti, mutta se häiritse samalla tavalla kuin ryppyinen puuvilla. Pellavavaatteeseen myös kuuluu tietyn tyyppinen rentous ja eikä sen ole tarkoitus olla aivan sileä. Pellava myös kuivuu nopeasti, ainoa miinus on sen silittäminen kuumalla ilmalla. Pellava vaatii kuuman lämmön silittäessä ja siksi on parasta silittää viileimpään aikaan.Oma valkoinen pellavamekkoni on Lidlin Esmara mallistoa ja tässä on todella hyvä hinta-laatusuhde. Edullinen, mutta materiaali on laadukasta pellavaa, ei liian paksua eikä toisaalta liian kevyttä. Mekon mallikin on imartelva A-linjainen ja tämä on helppo yhdistää tyyliin kuin tyyliin melko klassisen mallinsa ja neutraalin värinsä puolesta.Itse olen käyttänyt pellavamekkoani lenkkareiden, nahkasandaaleiden ja näissä kuvissa näkyvien rentojen Birkenstockin sandaaleiden kanssa. Tälläiset yksinkertaiset vaatteet ovat juuri niitä, joihin itse pukeudun mielelläni helteellä ja silloin kun on fiilis ettei oikein tiedä mitä päällensä laittaisi. 


Onko sinulla joku hellepäivien asu suosikki ?
Share:

4 kommenttia

 1. Pellavahousut! Ne on ehdottomasti se mun juttu jossa tunnun viihtyvänkin tällä hetkellä todella hyvin ja jalassa joka päivä! Nautin niin että voi mennä viileissä pöksyissä jotka on super rennot samalla päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pellavahousut on kyllä ihanat :) Niitä voi käyttää läpi kesän ja myös viileimmillä päivillä neuleen kanssa. Minusta kesä pukeutumissa just rentous on tärkeintä.

   Poista
 2. Pellava on tosi ihana materiaali, nykyään en enää viitsi silittää pellavavaatteita vaan oion ne mahdollisimman hyvin henkarille ja annan kuivua. Silittämättömään pellavaan ei edes tule sellaisia teräviä ryppyjä kuin silitettyyn. Ja pääsee paljon helpommalla ;-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuokin, ja pellava vain paranee pesusta pesuun. Ei rypisty niin helposti kuin uusi pellava. En aina itsekään jaksa silittää pellava vaatteita ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig