sunnuntai 28. kesäkuuta 2020

KESÄKOTI

Kesän toinen lomapätkä on alkanut helteellä ja olen jo ehtinyt nauttia auringonpaisteesta meren rannalla. Tosin ensimmäinen asia jota kaipasin oli uni ja ihme kyllä nukuinkin hyvin, vaikka meillä on sisällä ollut tukalna kuuma, kuten varmaan kaikilla muillakin. Unen ja auringonoton lisäksi olen nauttinut lomasta omalla parvekkeella, napsinut aamulla itse kasvatettuja mansikoita ja lounaalla syönyt salaattia, persiljaa ja tilliä. Oli kyllä ihan paras idea laittaa parvekkeelle kukkien lisäksi syötäviä juttuja.

Näissä kuvissa on maljakossa korianterin kukkia. Meidän korianteri kasvoi todella nopeasti ja ennen kuin huomasinkaan oli siinä pitkät kukan varret. No, ei haittaa. Kauniitahan on ovat maljakossa, vaikka syötäviä lehtiä onkin sitten hieman vähemmän. Kesäkoti on tällä hetkellä vähän rennossa tilassa, kuka nyt helteellä jaksaa sisätiloihin panostaa ? Osan lomasta käytänkin kodin laittoon eli pesen mattoja, verhoja jne. 

Loma viikolle osui myös sopivasti yksi todella kiva blogijuttu, josta ensi viikolla lisää. Sen lisäksi on tarkoitus kuljeskella Helsingin kaduilla, poiketa rantakahvilassa ja ehkä puistossa tai rannalla, ilmojen niin salliessa. Eilisellä rantareisulla kyllä totesin, että moni Helsingin rannoista on pilalla, niillä oleskelevien lintujen vuoksi. Sama ongelma on meren läheisyydessä sijaitsevilla puistoilla. Todellakin sääli. 

Millaisia loma suunnitelmia sinulla on ?

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig