maanantai 29. kesäkuuta 2020

BERMUDA SHORTSIT

muoti
Bermuda shortseista olen haaveillut pitkään ja nämä mustat löytyivät Arketin nettikaupasta. Siellä oli muutekin tosi kivan ja omaan tyyliini sopivia vaatteita ja asusteita, joten varmaan tulevaisuudessa katsastan myös hediän tarjontansa, kun tarvitsen jotain. Näiden shortsien kohdalla mietin pitkään väriä, samat shortsit löytyivät myös vaaleina. Mutta mustat ovat tietenkin monikäyttöisemmän ja näitä olenkin jo käyttänyt monet kerrat mustan bleiserin kanssa.


Bleiserin kanssa asusta tulee city kelpoinen, mutta näissä kuvissa olen yhdistänyt bermuda shortseihin valkoisen topin ja ylisuuren paidan sekä sandaalit. Kirjastoreissulla minulla oli tuo korikassi, johon meidän kissapoika pakkasi itsensä mukaan tehdessäni lähtöä. No, tällä kertaa se ei päässyt mukaan, vaan joutui jäämään kotiin. 


Harvemmin nykyään ehtii tänne blogiin laittamaan päivän asua, mutta lomalla on aikaa tälläiseenkin luksukseen. Ulkona näyttää vähän siltä, että sade on tulossa, mutta luulenpa sen saapuvan vasta aamulla. Yhtään ei kyllä haittaa, minusta kesällä sadekaan ei harmita, jos lämpö pysyy kohtalaisena. Mukavalta tuntuu ainakin ajatus hieman viileämmästä yöstä. 


Kivaa viikkoa kaikille !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig