tiistai 30. kesäkuuta 2020

FLOW TOUCH OF LOVE

kauneus


Flow Cosmetics on suomalainen luonnonkosmetiikka yritys, jonka tuoteet valmistetaan Suomessa suomalaisista villimarjoista ja yrteistä. Itselläni on tällä hetkellä käytössä nämä kuvien tuotteet eli Thouch of Love saippua, joka on Chakratuote. Chakratuotelinja on suunniteltu hoitamaan sekä kehoa että mieltä. Ne ovat myös vegaanisia.
Toinen käytössäni oleva Flow Cosmeticsin tuote on  Artic Heather-hoitohuuhde kuiville hiuksille ja huispohjalle. Tämä omenaviinietikkapohjainen kanerva hoitohuuhde laimennetaan vedellä ja sitä käytetään hoitoaineen tapaan, mutta tosiaan nimensä mukaisesti sillä huuhdellaan hiukset.
Flow Cosmeticsin Touch of Love cahkrasaippua on aromaterapeuttinen ihoa hellivä saippua ja sopii niin vartalolle kuin käsille. Sen kukkaiset eteeriset öljyt hoitavat herkkää ja kuivaa ihoa. Saippua sopii myös ärtyneelle ja punoittavalle iholle, täydellinen siis käsidesin kuivattamille käsille. Sen tuoksu tasapainottaa tunteita ja hemmottelee niin kehoa kuin mieltä. Touch of Love chakrasaippua todella tuoksuu ihanan kukkaisalta ja kesäiseltä onhan siinä sekä ruusua että jasmiinia. Molemmat omia suosikkituoksuja.
Nestemäisten saippuoiden jälkeen vaatii hieman totuttelua käyttää palasaippuaa. Ei ihan yhtä kätevää, mutta toisaalta varmasti ekologista. Samoin hiusten huutelu kevyesti hoitohuuhteella tuntui ensin oudolta, mutta ainakin omat hiukseni olivat sileät ja helposti kammattavat myös huuhtelun jälkeen. Molemmat tuotteet tuntuvat myös kestävän huomattavasti pidempään kuin nestemäinen saippua ja normaali hoitoaine. Näissä on myös hieman sellaien spa-tunnelma, mutta eivät toisaalta ole kaikista kätevämpiä matkalle mukaan. Voisin myös kuvitella näiden olevan ihania mökillä.


Oletko palasaippuan ystävä ?
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig