maanantai 22. kesäkuuta 2020

JUHANNUS PARVEKKEELLA

muoti

sisustusUpeat kesäkelit jatkuvat vielä juhannuksen jälkeenkin ja mikäs sen mukavampaa. Itse en tosiaan juhannusta tänä vuonna(kaan) viettänyt, sillä olin töissä. Työpäivien jälkeen kuitenkin rentouduin parvekkeella lukien, syöden ja auringosta nauttien. Meidän partsi on kaikkein kuumin lyhyen aikaa illalla juuri ennen auringonlaskua. Siinä on se hyvä puoli, että aamuisin parvekkeella on ihanan viileää ja vielä työpäivän jälkeenkin ehtii hetken nauttia parvekkeesta, ennen kuin siitä tulee llian kuuma.


Juhannuksena nautin kuopuksen tekemistä herkuista eli punapesto salaatista ja jääteestä. Näiden lisäksi omiin juhannusherkkuihin kuului Aina vadelmasuklaa jäätelö, joka on ehdoton suosikkini. Varsin kevyellä linjalla siis. Helteillä onkin parasta syödä hyvin, mutta kevyesti ja muistaa nauttia riittävästi vettä. Lisäksi on parasta pysytellä mahdollisimman paljon varjossa. Itse otan aurinkoa varsin maltillisesti ja hankin rusketuksen purkista.


Tänään vietän vapaapäivää aamupäivän kotitöitä tehden, kun sisällä on vielä viileää ja illan auringosta ja ihanasta kesäpäivästä nauttien ulkona. Ehkä kävelen merenrannalle viilentymään tai otan mukaani kirjan ja etsin varjoisan paikan puistosta. 


Kuinka teidän juhannus sujui ?
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig