maanantai 27. huhtikuuta 2020

VAPAAPÄIVÄ KOTONA

sisustus

muoti


Vapaapäiväni on kulunut kotoillen oloasussa. Kylmä ja tuulinen sää ei houkutellut edes ulkoilemaan ja mitään muutahan ei voi nyt tehdä kodin ulkopuolella. Vaikka kauppoja on auki ei niissä kiertely nyt juuri houkuttele eikä edes ole järkevää. Käyn toki ruokakaupassa, mutta muuten shoppailen netissä. Kuvien oloasukin on nettishoppailun satoa ja collagepaita on sama, joka jo näkyikin edellisessä postauksessa. 

Netistä etsin tänään sandaaleita, farkkuja ja trenssiä. Jälkimmäistä katselin monissa kaupoissa, enkä ole ihan varma löysinkö juuri sitä oikeaa tai tarvitsenko edes uutta trenssiä. Sen voisi varmaan ostaa syksylläkin, sillä etsin pidempää mallia ja sellaista jota voi pitää sateella sekä pukea ilmojen viilentyessa villapaidan sen  alle. Kuulostaa ihan syystakilta. 

Lisäksi katselin maljakoita ja mattoja. Kotiin onkin kiva etsiä jotain uutta pientä kivaa nyt kun vietämme kaikki enemmän aikaa kotona. Huomenna ajattelin uppoutua parvekkeen kasvien valintaan virtuaalisesti ja selalla puutarhamyymälöiden valikoimaa. Tykkään katsella etukäteen mitä on tarjolla, silloin kasvien valinta ja ostaminen on helpompaa ja nopeampaa myymälässä. Lisäksi kotona voi rauhassa katsella myös kasvien hoito-ohjeita eli  miten paljon aurinkoa ne sietävät, kuinka paljon vettä kasvit tarvitsevat jne. 


Oletko siirtynyt nettiin shoppailemaan ? 
Share:

4 kommenttia

 1. Tilasin paljon netistä ennen kotona oloa, nyt tuntuu että en alkuinnostuksen jälkeen oikein sitäkään. Kaikkineen kaikki shoppailu on jäänyt vähemmälle, mutta se ei liene huono asia. Kesähousut on tulossa testiin postissa, sen verran mietin että ehkä ei syksyyn saakka farkuissa voi kuitenkaan mennä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netissäkin kannattaa shoppailla maltilla, Turha täyttää kotia tarpeettomilla jutuilla. Toivottavasti kesähoususi ovat sopivat :)

   Poista
 2. Olen shoppaillut aika paljon netissä. Osaksi kosmetiikkaa, osaksi vaatteita, mutta molempia tarpeeseen. Kaupoissa ei tosiaan kannata juuri pyöriä ruokakauppoja lukuun ottamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupoissa kiertely ei nyt tosiaan houkuta yhtään, onneksi monia asioita voi tilata netistä.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig