tiistai 28. huhtikuuta 2020

LIUSKA-ARALIA

sisustus


Liuska-araliani olen itse kasvattanut pistokkaasta. Nyt se täyttää tuon ruukun melkein kokonaan ja aion istuttaa sen isompaan ruukkuun. Tarkoituksena on antaa sen kasvaa melko suureksi, ja laitan sen kesäksi parvekkeelle. Lisäksi parvekkeelle tulee laventelia, lobeliaa ja koristeheinää sekä kivikkokasveja. Varsin vihreää siis ja vain vähän kukkivia kasveja ja nekin sinisenä.
Puutarhamyymälöiden tarjonnan netissä selailu ei onnistunut kovin hyvin, sillä vain Plantagenilla on minusta järkevät selailuun sopivat sivut. Plantagenin sivuilla oli muuten tieto, ettei nettikauppa ole juuri nyt auki suuren kysynnän vuoksi. Tässä voi vielä käydä niin, että jään ilman parvekekasveja, jos kaikki nekin ostavat kasveja, jotka eivät sitä muuten tekisi. 
Kasveista ihan toiseen aiheeseen eli tylsyyteen. Viihdyn normaalisti kotona, mutta nyt tuntuu siltä, että tätä kotoilua on jo likaa jopa tälläiselle keski-ikäiselle. Voin vain kuvitella miten nuoria ahdistaa tällä hetkellä kotona pysyminen. Itse kaipaan kahvilla ja lounaalla käyntiä, museoissa ja näyttelyissä kiertelyä sekä tapaamisia äidin kanssa. Kaupoissakin olisi ihan kiva kierrellä nettishppailun sijaan.
Vappua vietän tietenkin kotona ja toivottavasti kaikki muutkin. Itselleni se on helppoa, sillä olen töissä sekä vappuaaton että päivän. Varmasti kuitenkin syömme jotain herkullista ja kenties vilkaisen miltä näyttää virtuaalivappu Helsingissä. 


Tunnelmallista tiistai iltaa !
Share:

2 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig