lauantai 2. toukokuuta 2020

FARKKUMEKKO

muoti

muoti

fashion

muoti


Tätä kuvien farkkumekkoa käytän ympäri vuoden ja olen yhdistänyt sen myös housuihin. Mekoistakin saa monta erilaista asua yhdistelemällä ennakkoluulottomasti. Mekkoa ei todellakaan aina tarvitse pukea naisellisesti korkojen kanssa vaan siihen voi yhdistää lenkkarit tai kuten näissä kuvissa cowboy saappaat. Tähän asuun olsi sopinut myös musta biker nahkatakki, mutta minusta tuo mokkajäljitelmä trenssi vanhan roosan värisenä on kaunis ja sopii farkunsinisen kanssa upeasti.Odottelen malttamattomana ilmojen lämpenemistä, sitä että saisi jo oikeasti pukeutua keväisesti ja voisi unohtaa pipot ja kaulahuivit. Viikolla nappasin joka aamu kassiin varmuuden vuoksi ne mukaan ja kyllä niille oli käyttöä. Helsigissä usein keväisin ( ja oikeastaan ympäri vuoden ) tuulee ikävästi ja itse vilukissana inhoan sitä. No, mutta nyt on jo toukukuu ja ulkona vihertää, joten kyllä se kevät on täällä oikeasti.Oma viikonloppuni on kolmipäiväinen ja siitä olen super iloinen. Tämä päivä on mennyt pitkään nukkuen, pyykkiä pesten ja ihan vaan leväten. Illalla katson ehkä jonkun dokkarin tai leffan. 


Millaisia suunnitelmia sinulla on viikonlopuksi ?
Share:

2 kommenttia

 1. Nyt on kyllä niin semmoinen yhdistelmä joka voisi itselläkin olla, tuo takki ja farkkumekko ovat niin kauniit yhdessä. Viime kesän farkumekko lähti kirpparille kun olikaksi kokoa liian suuri, uutta tässä olen koettanut metsästää vielä. Saanähdä tuleeko koska sopivaa vastaan. Toivottavasti ennen kesän loppua.

  Ihanaa toukokuuta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu <3

   Minusta farkkumekon pitää olla pehmeää materiaalia, jotta se on mukava päällä, eikkä sellaista ole helppoa löytää. Toivottavasti löydät omasi.

   Kiitos samoin sinulle !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig