sunnuntai 19. huhtikuuta 2020

VALKOINEN T-PAITA

muoti

sisustusVihdoin ja viimein on luvattu lämpöä. Ei vielä ihan t-paita kelejä, mutta ainakin pärjää ilman talvitakkia. Itse käytän t-paitoja ja toppeja ympäri vuoden neuleiden alla, mutta ihan parasta on pukea t-paita ilman villapaitaa ja heittää päälle vain takki. Valkoinen t-paita on parhaimmillaan omasta mielestäni v-aukkoinen, vitivalkoinen ja hieman väljä. Plussaa pehmeästä materiaalista ja pesusta toiseen säilyvästä mallista. Vähän niin kuin tämä kuvissa näkyvä Nanson t-paita.


muoti
T-paitoja on myös hyvä olla hieman erilaisia eri tarkoituksiin. Neuleiden alla käytän yleensä napakoita ja istuvia paitoja sekä toppeja. Ne ovat mukavia myös koti käytössä, sillä parhaimipia t-paitoja en pue ylleni siivouspäivänä tai kokatessa. Hyvä t-paita on aarre, jota kannattaa vähän varjella, vaikka hinta ei kovin korkea olisikaan. 


Valkoisen t-paidan voi yhdistää mihin tahansa vaatteeseen. Klassikko se on sinisten farkkujen kanssa, mutta myös mustat farkut näyttävät kivoilta valkoisen t-paidan kanssa. Kuvien asun puen ylleni ulos kunhan ilmat vielä hiekan lämpenevät. Kotisandaalit vaihdan fiiliksen mukaan valkoisiin tennareihin tai vaikka korkoihin ja takiksi musta bleiseri tai nahkatakki. Ihanan simppeliä ja mukavaa.


Haaveiletko jo kevätasuista ? Suloista sunnuntaita !
Share:

2 kommenttia

 1. Mä haaveilin, et voisin pitää niitä kaikkia ihania mekkoja kohta, mitä on. Mut nyt voi olla, että saa istua ne päällä sisällä.:/ Valkoiset teepparit tosin jo kaivoin esiin, joten tästä se alkaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo luultavasti istutaan kaikki kukkamekoissa kotona / partislla / pihalla ja käydään lähikaupassa kerran viikossa parhaimpiin pukeutuneena :D

   Onneksi kuitenkin kesä tulee !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig