keskiviikko 22. huhtikuuta 2020

TENNAREISSA

fashion

muoti


Vapaapäivän ja auringon innostamana kuljin tänään tennareissa. Käytän lenkkareita ympäri vuoden, joten tennarikelit ovat itselleni merkki siitä, että kevät on oikeasti täällä. Converset ovat olleet kaapissa muutaman vuoden odottamassa uutta tuloa ja nyt tänä keväänä ne ovat taas ajankohtaiset. Pari viime vuotta olen käyttänyt enemmän Supergan tennareita ja viime kesänä niidenkin käyttö jäi vähälle.


muotiTänä vuonna Converset ovat trendikkäimmät leveiden farkkujen kanssa ja itse ainakin tykkään tästä kombosta. Tässä asussa yhdistin asuun vielä brodyyripitsipaidan ja KappAhlin vanhan roosan värisen mokkajäljitelmä trenssin sekä pyöreät aurinkolasit. Veikkaan, että tässä asussa tulee vielä taivallettua monet työmatkat. Muutenhan sitä ollaan nykysin lähinnä kotivaatteissa, kun minnekään ei voi mennä.

Vapaapäivää olen viettänyt ikkunoita pesten ja siivosin parvekkeenkin. Enää sieltä puuttuu kesäkukat sekä oliivipuu joka siirtyy tietysti keittiöstä parvekkeelle. Muita huonekasveja en varmaan laita sinne, koska meillä on auringossa todella kuuma parveke. Lisäksi ostan ainakin laventelia, sillä rakastan sen tuoksua ja ne kestävät myös suoraa auringonpaistetta. Onneksi on näitä pieniä iloja elämässä.Kivaa keskivikko iltaa !
Share:

6 kommenttia

 1. Otetaan ilo irti pienistä asioista, itsekin ajattelin vähän laitella parveketta tällä viikolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, niitä onneksi vielä riittää. Parvekkeella tulee varmasti tänä kesänä oltua paljon ;)

   Poista
 2. Converset on mun ikirakkauteni vaan eivät enää sovi jalkaani - niiden nauharenkaat on just sellaisessa paikassa, että saan niistä rakkoja. Sinulla on jo ihan kevätvaatetus - minä en ole vielä tehnyt muuta kuin vaihtanut vaelluskengät lenkkareihin. Ulkona kun käyn tällä haavaa oikeastaan vain lenkillä - työt teen kotona etänä.
  Levollista kevään jatkoa - pysy turvassa, Sara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Conssit ei oikeestaan ole kovin mukavat, ihmettelen kuka niillä voi kävellä päivästä toiseen.

   Yritän piristää itseäni pukeutumalla työmatkoille, vaikka pakko sanoa, että olsin mieluiten kotona verkkareissa etätöissä. Tiedän, ettei sekään ole niin kivaa, mutta ainakin turvallisempaa.

   Kiitos samoin Lady <3

   Poista
 3. Onpas ihana yhdistelmä tuo treenasi, farkut ja Converset, tosi raikas ja keväinen!

  Ihanaa sunnuntaita ❤️

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig