perjantai 17. huhtikuuta 2020

AVENE A-OXITIVE PÄIVÄ- JA YÖVOIDE

kauneus

* Avenen tuotteet Pr-näytteitä *

Tällä hetkellä käytössäni on apteekkikosmetiikkaa Avenelta. Avenen A-Oxitive sarja on kehitetty ikääntymisen ensimerkkejä vastaan. Avenen A-Oxitive Day Water Creamin luvataan häivyttävän juonteita sekä kosteuttavan ja suojaavan ihoa. Voide sisältää provitamiini C ja E, jotka suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta ja ilman saasteilta. Voide on kevyt ja raikas sekä kosteuttaa ihoa 24-tunnin ajan.
Avenen A-Oxitive Night Cream napakoittaa ja sileyttää ihoa yön aikana. Voiteen luvataan vähentävän juonteita, uudistavan ihoa sekä aktivoivan soluja. Avenen A-Oxitive Night Cream sisältää A-vitamiinia, joka stimuloi ihon uudistumista ja kollageenin muodostumista samalla vahvistaen ihon rakennetta ja palauttaen hehkun.
Nämä Avenen A-Oxitive voiteet ovat omalle iholle täydellisiä juuri tähän vuoden aikaan, kun ihoni ei enää tarvitse niitä kaikkein tuhdimpia anti-age voiteita, mutta kevyet kesävoiteet eivät riitä ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoa tarpeeksi. Erityisesti pidän päivävoiteesta, joka jo levittäessä iholle antaa sille samettisen pehmeyden ja raikastaa hetkessä. Päivävoide myös todellakin kosteuttaa ihoa 24 tuntia, sillä joskus meikittöminä vapaapäivinä se riittää itselleni aamusta aamuun. Näin vältyn myös ihon ylenmääräiseltä puhdistukselta ja annan ihoni levätä. Lisään vain illalla silmänympärysvoiteen. 
Ovatko Avenen tuotteet sinulle tuttuja ? Rentoa viikonloppua !

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig