maanantai 13. huhtikuuta 2020

PÄÄSIÄISEN VIETTOA

sisustus
Pääsiäinen on kohta ohi ja kuten kuvista näkee meillä on ainakin suklaamunia riittänyt. Oma pääsiäinen on kulunut kotona rentoillen ja suklaamunia syöden. Kuopus leipoi Toscakakun ja se oli kiva, sillä normaalisti käymme pääsiäisenä äitini luona ja hän usein tarjoilee Toscakakkua juhlapäivinä.  Nyt siis emme päässeet viettämään pääsiäistä yhdessä, mutta näin on varmaan monessa muussakin perheessä.


Ennen pääsiäistä laitoimme myös rairuohoa kasvamaan ja sitten kissapoika tietenkin kävi sitä syömässä. Kuopus luki sitten jostain ettei kissojen pitäisi syödä sitä, koska sitä ei ole tarkoitettu syötäväksi. Niin heitimme rairuohot roskiin. Nuo kukatkin pöydällä ovat kuvausrekvisiittaa, oikeasti ne ovat meillä parvekkeella. Itse olen välillä hämmennyksissä näistä nykyisistä ohjeista kissojen kanssa, sillä lapsuuden kodissani oli kissa ja silloin ei kyllä ollut mitään ohjeita kukista jne.


Tällä kertaa saimme myös kuvattua rauhassa, sillä kissapoika nukkui makeasti koko kuvauksen ajan. Tänään se sitten vähän kokeili saisiko pöydältä napattua yhden Mignon suklaamunan. Ne ovat muuten suurinta herkkuani, mutta syön tosiaan vain yhden vuodessa, niin makeita ne ovat.Herkuttelun lomassa olen vähän ulkoillut sekä syönyt muuten kevyesti ja terveellisesti. Lisäksi olen katsellut lempparisarjoja, joita nyt taas on löytynyt onneksi kiitettävästi. Kirja viikossa projekti on saanut nolon lopun, en vaan jaksa keskittyä lukemiseen. En kanna siitä syyllisyyttä, kyllä se kirjojen maailma taas joskus avautuu. Ehkäpä  lomalla luen kirja pari.


Miten teidän pääsiäinen on sujunut ?
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig