sunnuntai 12. huhtikuuta 2020

KEVÄTTAKISSA

muoti

fashionViikolla otin käyttöön kevättakkini eli Nanson vuorettoman villakangastakin. Takki on mukavan lämmin, muttei liian kuuma aurinkoisille kevätpäiville. Aamuisin kun on ollut hieman viileämpää olen kietonut kaulalle paksun ja muhkean kaulahuivin, ja kassissa on vielä lisäksi kulkenut varmuuden vuoksi pipo sekä tietysti nyt niin tarpeelliset käsineet työmatkoja varten.


Näissä kuvissa olen yhdistänyt takkiin mustan kukkamekon, joka on tosi mukava päällä väljyytensä ja pituutensa vuoksi. Midimittaiset ja hieman väljät mekot ovatkin nousseet omiksi suosikeikseni viimeisen parin vuoden aikana. Niissä olo on melkein yhtä mukava kuin verkkareissa, mutta huomattavasti puetumpi.


Tämän poikkeuksellisen ajan aikana olen itse huomannut eniten kaipaavani tilaisuuksia, joihin olen normaalisti pukeutunut hieman paremmin. Kahviloissa ja museoissa käyntejä, kaupungilla ja kaupoissa vaeltelua sekä blogitilaisuuksia. Yhteen blogitilaisuuteen osallistuin livelähetyksen kautta ja vaikka idea oli kiva sekä informativiinen, eihän se toki ollut yhtä hauska kuin paikan päällä järjestetty pressi. Monen arki on nyt muuttunut, eikä meidän auta kuin sopeutua. 


Mitä sinä kaipaat nyt eniten normaali arjestasi ? 
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig