lauantai 11. huhtikuuta 2020

KOTITOIMISTO

sisustus

interior


sisustus


Itse en tee töitä etänä, mutta jos tekisin huolehtisin siitä, että työpiste olisi aina siisti. Töissäkin siistin aina työpisteen ennen kuin aloitan päivät työt. Yksi rutiineistani on näppäimistön ja hiiren desinfiointi, tätä tein jo ennen koronaa. Meillä töissä jokainen käyttää sitä konetta joka sattuu olemaan vapaana, eikä erikseen omia koneita ole.  No kotona en desinfioi, koska nykysin pöytäkonettani käytän vain minä. 


Oma työpöytäni on makuuhuoneessa, ja se on minusta ihan toimiva juttu. Etätöitä tekevälle ei välttämättä, ja paras varmaan olisikin työhuone. Josku tosin huomaan, että omalle työpöydälle kertyy kaikenlaista tavaraa ( vaatteita ja kosmetiikkaa ), joka ei sinne kuulu. Se tietysti on harmillista, sillä silloin huomaan etten niin helposti tee töitä koneella. 


Itse teen pöytäni ääressä pääosin blogi juttuja eli käsittelen ja lataan postauksiin valokuvat pöytäkoneella ja kirjoittelen muistiinpanoja ja luonnoksia ylös muistikirjoihin. Postaukset kirjoitan yleensä valmiiksi kannettavalla rennosti sohvalla istuen ( niin nytkin ). Kannettavalla selailen myös nettikauppoja ja lueskelen muiden blogeja. 


Mekon laitoin näihin kuviin siksi, että huomasin kauhukseni ettei minulla ole kivoja keväisisä kotivaatteita. Kaikki kotivaatteeni ovat aivan liian kuumia, ja yleensä kesäisin kotona käyttämäni rennot trikoomekot ovat auttamattomasti liian kulahtaneita ja joutavat kiertoon. Tuossa kukallisessa mekossa oli oikeastaan aika mukava olla kotonakin, tosin viikkosiivousta en se päällä tekisi. 


Millaien sinun kotitoimistosi on ? Leppoisaa lauantai iltaa !
Share:

2 kommenttia

 1. Sulla on siisti ja kivannäköinen kotitoimisto - sinun näköisesi :) Tykkään itsekin siitä, että pöytä on siistitty ennen kuin aloittaa työn, olipa se sitten blogin kirjoittamista tai muuta. Istun itse, fiiliksestä riippuen, koneen äärellä myös olkkarin nojatuolissa, kun siitä voi katsella samalla mäntyjä ikkunoista - se rauhoittaa ihanasti.
  Mulla on muuten sama mekko - ihanan pehmeä ja kiva muutenkin päällä :)
  Leppoisaa pääsiäissunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit :) Siisti työpiste on rauhoittava ja auttaa keskittymään siihen tärkeimpään eli työhön. Blogipostauksia on kiva kirjoitella vähän rennommin ottaen, uskon että se näkyy teksissäkin. Blogithan pääsääntöisesti ovat arjesta irti ottoja.

   Mekko on mukavan pehmeä ja ihana päällä, kiva kun ollaan mekkosamikset <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig