sunnuntai 5. huhtikuuta 2020

KAUPUNKI KÄVELYLLÄ

muoti
Kaupungilla kävely on minusta mukavampaa kuin metsissä samoilu. Tykkään rakennetusta maisemasta: kaduista, taloista ja puistoista. Ja mikäli mediaa on uskominen, niin suurin osa ihmisistä menee luontopoluille, joten kaduilla on rauhallista ja muiden ihmisten kohtaaminen vähäisempää. No, mene ja tiedä miten paljon kävelijöitä on esimerkiksi tänään Helsingin kaduilla, kun ulkona on taas loistava ulkoilusää.


Itse käyn pitkillä kävelylenkeillä normaalistikin, erona normaali aikaan on vain se, että nyt minulla on usein mukana kuvaaja eli kuopus. Nämä postauksen kuvat on otettu viime viikolla vapaapäivänäni, silloinkin ilma oli kauniin aurinkoinen, mutta tuuli oli suorastaan hyytävän kylmä ja siksi ylläni oli taas jälleen kerran untuvatakki. En ole uskaltanut laittaa vielä niitä pois käytöstä, sillä menen töihinkin joskus sellaisina aikoina, että lämmin takki on ihan pakko pukea ylle.


Tämäm viikonlopun olen taas töissä ja istun nyt sohvalla juomassa myöhäistä aamukahvia pitkään ja hyvin nukutun yön jälkeen. Itse tykkään juuri eniten iltavuoroista, sillä silloin saan nukkua ilman aamuherätystä. Ja kuulkaa sillä on oikeasti iso merkistys. Uni on tuhat kertaa parempaa, kun aamulla ei tarvitse herätä tiettyyn aikaan. Moni on varmaan etätyön myötä päässyt kokeilemaan arki-aamuja ilman herätystä ? Olen huomannut olevani myös tehokkain puolesta päivästä iltaan ja nimenomaan silloin kun takana on riittävät yöunet. 


Mihin aikaan olet tehokkain ? Suloista sunnuntaita !
Share:

4 kommenttia

 1. Olen itse tehnyt etänä töitä kohta kolme viikkoa, ja on kyllä mahtava herätä ilman herätyskelloa. Tai ainakin ilman elektronista kelloa, sitä vastoin nuo meidän nelijalkaiset norskivekkarimme herättivät tänään jo klo 6.10. Pitänee mennä tänä iltana varhain nukkumaan. 😸

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oi kuulostaa mahtavalta ! Kissojen kanssa elämä on kyllä välillä haastavaa, ja varmasti muidenkin lemmikkien ;)

   Poista
 2. Mä olen yllättänyt itseni olemalla tehokkain aamulla, etenkin sen jälkeen kun saa aamulla kävelyn tehtyä. Kuvittelin ennen että se on iltapäivällä, mutta kyllä se aamu vaan on oikea aika itselleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että olet oppinut nauttimaan aamuista. Olen kyllä huomannut, että jos tottuu heräämään aamulla, niin se tehokkuuskin sieltä sitten pikku hiljaa löytyy.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig