keskiviikko 1. huhtikuuta 2020

VAALEANPUNAINEN TRENSSI

muoti

fashion

muoti


Ihan vielä ei ole kevättakin aika, sillä  Helsingissäkin satoi eilen illalla lunta. Mutta eiköhän jo pian päästä siirtymään kevyempiin varusteisiin. Trenssi on takki klassikko, joka säilyy vuodesta toiseen, mutta ainakaan tänä keväänä ei tarvitse tyytyä tavallisiin vaihtoehtoihin. Kaupoissa on valikoimaa jokaiseen makuun ja jos etsit jotain erilaista, voisi KappAhlin vaaleanpunianen trenssi olla juuri sitä.


muoti
Tässä vaaleanpunaisessa trenssissä on mokkaa jäljittelevä pinta ja materiaali on hieman joustavaa, joten takki on hurjan mukava päällä. Sadetta tämä ei varmaan kovin hyvin kestä, mutta tuulta takki ainakin pitää, sillä kuvauspäivä oli varsin tuulinen ja siitä huolimatta takissa tarkeni. 


Kuvissa yhdistin takin muuten mustaan asuun, mutta trenssi toimii kivasti rennommin farkkujen ja tennareiden kanssa tai miksei myös hempeiden kukkamekkojen kaverina. Koko valkoisen asunkin kanssa voisin kuvitella yhdistäväni tämän vanhaan roosan värisen ihanuuden. Odotankin nyt keväisempiä kelejä, että pääsen käyttämään trenssiä työmatkoillani. Mutten täälläkin on siirrytty aika lailla koti-asu lookiin, työmatkat sentään ovat piristävä poikkeus siihen. 


Sujuuko teillä arki kokonaan verkkareissa ?
Share:

2 kommenttia

 1. Nyt on kolmas viikko, kun töitä etänä. Kotona ovat päällä jumppatrikoot/verkkarit. Kaikkein siisteimmissä käyn kaupassakin. Olen käynyt parina päivänä työpaikalla, ja kyllä on tuntunut omituiselta, kun on,pitänyt tunkea itsensä farkkuihin, vaikkei karanteenikiloja ole tullutkaan. Kiitos vielä todella kauniista kuvista ja inspiraatiosta! Tuon värinen trenssi voisi olla kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotona on varmasti mukavin tehdä töitäkin rennoissa vaatteissa. Minusta tuntuu, että katukuvassikin näkyy jo se, että monet ovat etätöissä kotona. Pukeutuneita ihmisiä tuntuu nyt olevan vain televisiossa ;)

   Kiitos kivasta kommentistasi Sara <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig