sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

RUOKAPÖYDÄN UUDET TUOLIT

olohuone


ruokapöydän tuoli


Viime viikolla saapuivat meidän uudet ruokapöydän tuolit. Ennestään minulla oli tuossa olohuoneen ruokapöydän ympärillä kaksi Galligariksen valkoista tuolia ja isän äitini lapsuuden kodista kulkeutunut perintötuoli. Nämä tuolit olivat hankintalistalla pitkään tai oikeastaan pitäisi kai sanoa pohdintalistalla, sillä pyörittelin mielessäni pitkään eri vaihtoehtoja.
tuoli


Pähkäilin pitkään eri puu lajien  ja mustien välillä ja lopulta päädyin mustiin. Sen jälkeen piti vielä pohtia minkälaiset mustat. Lopulta siis päädyin näihin Ton 14 tuoliin ja täytyy sanoa etten voisi olla tyytyväisempi valintaan. Tuolit tulivat näppärästi nettitilauksella kotiin ja ovat juuri niin ihanat kuin ajattelinkin.


Kauniin ulkonäkönsä lisäksi tuolit ovat myös todella kevyet, jota arvostan. Olen huomannut arjessa, että kaikki kevyet huonekalut ovat käytännöllisiä, koska niitä on helppo siirrellä siivotessa. Nämä mustat Ton 14 tuolit sopivat myös kivasti meidän keittiön pöytään ja omaan työpöytääni, joten luultavasti hankin niitä tulevaisuudessa pari lisää. 


Kissapoika oli taas innokkaasti kuvauksessa mukana kuten näette. Pöydälle kuvausta varten nostettu kulho viinirypäleineen houkutteli paikalle. Meillä ei siis voi olla viinirypäleet esillä, koska se käy varastamassa niitä. Ei tietenkään syödäkseen, vaan leikkiäkseen, sillä mikäpä sen kivempaa kuin lattioita pitkin vierivä viinirypäle, jota voi huitaista tassulla.Suloista sunnuntaita !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig